Korulbelul mennyi idos terhesseg kezd latszani?
Figyelt kérdés
2010. jún. 28. 16:06
1/5 anonim válasza:
vékony testalkatu kismamánál 15- 20 hetesen látszik nekem most a második babával már a 8. héten kényelmetlen begombolni a farmert de még csak dudorodik az alhasam.
50 kg-os kismama 2. baba
2/5 anonim válasza:
nekem a 19. hét környékén kezdett látszani (hogy mások is észrevették), a nacikat pár héttel korábban már nem tudtam rendesen begombolni
3/5 anonim válasza:
Nekem idegenek csak kb. a 21-22. héten vették észre, de még akkor sem volt feltűnő. Ja, és pedig rajtam sincs felesleg. Barátnőm telt, rajta csak a 8-9. hónapban látszódott.
4/5 anonim válasza:
Én ma vagyok 10 hetes és már nem tudom begombolni a nadrágomat.Persze mások nem veszik még észre a változást.
172cm 56kg vagyok.
5/5 anonim válasza:
Nekem már hat hetesen fel volt puffadva a hasam, így az elejétől kényelmetlenek voltak a nadrágjaim. 12 hetesen már semmi nem jött rám. (nem hízás miatt :-)) Most 23 hetesen pedig hatalmas a hasam, már a cipőt is alig tudom bekötni :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!