AFP-m 0,62, hCG 1,34 graviditás specifikus béta1 glikoprotein 0,77 és terhességgel szövődött plazma protein-A 1, 05. Ezek jó értékek? Az AFP nem alacsony?
Figyelt kérdés
Mindenütt negatív van ráírva, az orvos is ezt mondta, csak a neten úgy olvastam, hogy 0,7 fölött jó.2010. jún. 28. 15:48
1/5 anonim válasza:
A neten ha még tovább keresgélsz, azt is megtalálod, hogy a legtöbb helyen meg 0,25 fölött jó. Ezt kórháza válogatja. A tiéd tökéletes eredmény, úgyhogy ne aggódj. AZ AFP amúgy is meglehetősen megbízhatatlan vizsgálat, felesleges ezen parázni:)
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Nagyjából nyugodt vagyok, mert tudom hogy megbízhatatlan a vizsgálat, csak gondoltam rákérdezek.
Amúgy a nyitott velőcső esélye 1/10.000, a 21-es triszómia esélye 1/716 és a 18-as triszómai esélye 1/50.000, ezek jónak számítanak?
2010. jún. 28. 15:55
3/5 anonim válasza:
Nekem az Afp 0,68 volt, de az orvosom rendes volt és egyből mondta, hogy nincs semmi baj, ne aggódjak, ma már sokkal alacsonyabb értékeket is elfogadnak! Elmentem genetikára is, ott mindent rendben találtak, és így meg is nyugodtam. Az Afp-s vizsgálat ma már egy elavult dolog.
4/5 anonim válasza:
Szia! Nekem 0,63 volt az afp eredményem, el kellett mennem genetikára, de ott mindent rendben találtak. Valószínüleg korán vettek vért a vizsgálathoz. Nem szabad idegeskedni,ez egy igen elavult módszer, ahogy azt más is írta.
Boldog babavárást
21 hkm
5/5 anonim válasza:
Az összes eredményed tökéletes! Sok boldogságot nektek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!