Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A Védőnőnek tényleg a lakásodo...

A Védőnőnek tényleg a lakásodon meg kell látogatni már a várandósság alatt? Nem elég, hogy én elmegyek hozzá?

Figyelt kérdés
Idén februárban voltam várandós (sajnos elment a baba) és mikor először elmentem hozzá 9 hetesen, csomó dolgot felírt adott kiskönyvet és azt mondta, hogy kb 3-4 hét múlva találkozunk, de akkor a lakáson fog meglátogatni.. ez tényleg így helyes? Sajnos nem is volt annyira szimpatikus a védőnő. A legnagyobb boldogságunkra ismét gyermeket várunk, most vagyok 9 hetes és kaptam védőnőhöz beutalót. Nem szívesen megyek oda. Kérlek írjátok meg a Nálatok is így volt/van?
2008. nov. 7. 09:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem értem, miért áll mindenki olyan negatívan ahhoz, hogy megy hozzá a védőnő. Nálam egyszer már volt a 20. hét körül, és szülés előtt még 1x várható. Nagyon jól elbeszélgettünk, még a tengerimalacot is aranyosnak találta, pedig azt hittem, ki fog akadni tőle.

Mikor telefonált, hogy jön, mondtam neki, hogy mennyire örülök. Éreztem a hangján a megkönnyebbülést, gondolom nekik se mindegy, milyen arccal várják őket...

2008. nov. 7. 12:39
 12/14 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló!Neked jó a viszonyod vele (nekem is)ezért nem érted.De!!Vannak olyan védőnők akik vagy túl fiatalok és megakarják váltani a világot,vagy már idősebbek és konzervatívabbak.(ezzel nem azt mondom,hogy mind ilyen)De valószínűleg a kérdezőnek nem a legideálisabb a védőnője.Csak egy kis empátia és máris beleérezhetünk mások aggodalmaiba!
2008. nov. 7. 13:01
 13/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Leírom a saját tapasztalatomat a Védőnőmmel. Bp.-en a 17. ker.-ben TÖRZSÖK GABRIELLA: egyszer sem jött ki hozzánk a terhesség alatt, nem nézett soha szívhangot, távolságtartó volt stb., és ami a legmegdöbbentőbb azt mondta a terhesség utolsó 8 hetére, hogy "ki is hagyhatjuk".

Most vagyok 38+2 hetes, és azon gondolkoztam, hogy nem is fogok neki szólni ha már megszültem. Írigylem azokat, akiknek kedves, hivatástudó és hiteles Védőnéi "jutott".

2008. nov. 7. 14:09
 14/14 anonim ***** válasza:
Családlátogatást legalább 1X tartania kell. Nálunk ez a 17. héten volt. Sajna ez a protokoll. :(
2008. nov. 7. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!