Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A Védőnőnek tényleg a lakásodo...

A Védőnőnek tényleg a lakásodon meg kell látogatni már a várandósság alatt? Nem elég, hogy én elmegyek hozzá?

Figyelt kérdés
Idén februárban voltam várandós (sajnos elment a baba) és mikor először elmentem hozzá 9 hetesen, csomó dolgot felírt adott kiskönyvet és azt mondta, hogy kb 3-4 hét múlva találkozunk, de akkor a lakáson fog meglátogatni.. ez tényleg így helyes? Sajnos nem is volt annyira szimpatikus a védőnő. A legnagyobb boldogságunkra ismét gyermeket várunk, most vagyok 9 hetes és kaptam védőnőhöz beutalót. Nem szívesen megyek oda. Kérlek írjátok meg a Nálatok is így volt/van?
2008. nov. 7. 09:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
95%

Szia

Sajna így van ki kell menni családlátogatásra.

Túl leszel rajta v próbálj cserélni védőnőt!

28 hetes kismama

2008. nov. 7. 09:36
 2/14 anonim ***** válasza:
95%
Igen,hozzánk 2x jött,kérdezgetett,beszélgettünk,én is kérdezhettem,gondolom közben felmérte hová születik a baba,és ennyi,nem tart sokáig,ne idegesítsd magad rajta,utólag te is így fogod látni.
2008. nov. 7. 09:38
 3/14 anonim ***** válasza:
96%

Szia! Sajnos szabad orvosválasztás van, védőnőválasztás NINCS. Neki ki kell menni akkor, amikor még pocakos vagy és akkor is, amikor már megvan a bébi megnézni, hogy minden rendben van-e, eltudod-e látni a bébid, megvannak-e a higiénés körülmények. Én úgy csináltam, hogy egyszer volt kint, amikor pocakos voltam, kétszer meg amikor már megszületett a bébi, de akkor is úgy, hogy megbeszéltem vele egy időpontot, "adtam neki" negyed órát, utána "kitessékeltem", mert mennünk kellett. Amikor meg csak felhívott, hogy a környékünkön jár, otthon vagyunk-e akkor vagy gyorsan elmentünk otthonról, vagy "bezárkóztunk". Havonta úgyis járok a bébivel orvoshoz tanácsadásra, oltásra stb. akkor úgyis randizok a védőnővel. Nekem elég ennyi belőle.

Üdv.

2008. nov. 7. 09:40
 4/14 anonim ***** válasza:
93%
Hozzánk csak szülés után jött ki!De nekem jó a viszonyom vele,és rengeteget segített!Próbálj határozottan és erősen beszélni vele.Vagy megriad a határozottságodtól és másképp fog téged látni,vagy egyenrangúan fog téged kezelni.Akárhogy is próbálj egy minimális jó viszonyt kialakítani vele!
2008. nov. 7. 09:46
 5/14 anonim ***** válasza:
93%
Én szerencsés vayok ilyen szempontból, mert nagyon aranyos a védőnőnk. Itt is volt nálam, de tényleg csak pár perc látogatás volt. Hozott újságokat, várandós mama könyvet, és gondolom azért azt is nézte hova kerül a baba, bár a szobába nem kéretőzött be. Gondolom majd a szülés körül fog még jönni, megnézi hogy megvettem-e mindent ami szükséges. További jó babavárást!
2008. nov. 7. 09:47
 6/14 anonim ***** válasza:
90%
nálunk 4*kell a védönönek a lakásra ki menni azért megy hogy megnézze milyen körülmények közé kerül a baba.
2008. nov. 7. 09:51
 7/14 anonim ***** válasza:
16%
Ha viszont a védönő ugy dönt,h nem elég szép és jó a lakás,akkor mit cselekszik?Nálunk nincs védőnő,külföldröl irok.
2008. nov. 7. 10:00
 8/14 anonim ***** válasza:
93%

Szia! Nem azt nézi, hogy szép-e a lakás, hanem, hogy higiénikus-e. Gondolom ha pl 8 macskával, 3 kutyával élsz 28 nm-en, akkor felhívja az esetleges következményekre a figyelmed.

Üdv.

2008. nov. 7. 10:15
 9/14 anonim ***** válasza:
66%
itt nem azt nézi a védönö hogy kinek milyen értékei vannak,hanem föleg hogy tisztaság van e nincs e bent a diszno ,tyuk a lakásba,felszolithatják a szülöket ezzek rendbetételére,ha nem csináltatják meg bizony elveszik a gyereket,
2008. nov. 7. 10:18
 10/14 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm a válaszaitokat! Remélem most szimpatikusabb lesz a védőnő:-) Boldog babavárást Nektek:-)
2008. nov. 7. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!