Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy mondjam el a páromnak...

Hogy mondjam el a páromnak hogy babát várok?

Figyelt kérdés
4 hónapja vagyunk együtt, imádjuk egymást de babát még nem terveztünk. Nem tudom hogy mondjam el neki valami frappáns módon. Egyébként én nagyon boldog vagyok és megtartom a babát, mindenképpen :-)mindketten 32 évesek vagyunk.
2010. jún. 28. 14:38
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
85%
Mivel még csak ilyen rövid ideje vagytok együtt, és főleg mert nem tervezett a baba én a helyedben óvakodnék az ünnepélyes, felfokozott hangulatú bejelentéstől, mert egyáltalán nem biztos, hogy nagy lesz az öröm a párod részéről és akkor az neked fog duplán szarul esni. elhiszem, hogy te nagyon örülsz és boldog vagy, de sajnos számításba kell venned, hogy a párod egyáltalán nem lesz az.:S és ezt nem rosszindulatból írom. jelentsd be neki higgadtan, tárgyilagosan, ne csinálj felhajtást, hogy ne puffanj akkorát, ha mégse repes az örömtől. jobb lesz így.
2010. jún. 28. 15:18
 22/35 anonim ***** válasza:
78%

Én az utolsóval értek egyet!

Bár Te tudod, hogy szóba került-e már a baba köztetek, vagy mennyire lehet komoly egy 4 hónapos kapcsolat még akkor is ha már nem csitrik vagytok.

Én is inkább az óvatosságot választanám. Így senki nem fog sírni a végén, és egy óvatos bejelentésből is lehet hatalmas öröm!

Sok sikert!

Nagyon kíváncsi vagyok!

2010. jún. 28. 15:35
 23/35 anonim ***** válasza:
85%

Én is visszafogottabban adnám elő a dolgot a te esetedben :)

Más egy több éves házasságban egy tervezett baba, de nálatok a hír mindenképp sokkoló lesz, még akkor is, ha összességében pozitívan reagál.

Bár ha nem védekezett, akkor talán számít rá picit.

Mindenesetre gratulálok :D

2010. jún. 28. 15:40
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
Na hogy reagált?Sok sikert!És hány hetes vagy?
2010. jún. 28. 15:43
 25/35 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz a negatívokkal, ha szeret, melletted fog maradni, sőt örülni is fog, bár először tuti sokkot kap! :) Ne sértődj meg, ha nem örül egyből, lehet, hogy fel kell dolgoznia. Ismerek olyan párt, ahol korábban jött a baba, és együtt vannak, boldogan. 32 évesen már nem olyan a rakció, mint 20 évesen! Ha ő az igazi, nem az idő számít!
2010. jún. 28. 15:54
 26/35 anonim ***** válasza:

Érdemben nem tudok hozzászólni , csak érdekel mi lett:)

Egyébként Gratulálok!

2010. jún. 29. 07:38
 27/35 anonim ***** válasza:
100%

Először is szeretnék Nektek gratulálni és nagyon sok boldogságot kívánni!

Nem szabad a negatív hozzászólókkal foglalkozni.

Lehet, hogy így váratlanul jobban fog neki örülni a párod.

Várom, mi volt a reakciója!

Bízom benne, hogy örül "nektek", de ha esetleg nem azt is írd meg!

Dóri

2010. jún. 29. 08:37
 28/35 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Szóval tegnap bejelentettem a nagy hírt .... leültünk, megkérdeztem hogy tiszta szívből szeret? erre ő hogy teljes szívéből, mint eddig még soha ... erre én, hogy annak nagyon örülök mert most már lesz közöttünk egy kapocs, ami örökre szól ... nézett értetlenül, aztán csak annyit tudtam kimondani hogy Istenke úgy akarta hogy legyen egy közös kisbabánk .. na ennyit tudtam kinyogni, mert elcsuklott a hangom ( tuti ezek miatt a fránya hormonok miatt vagyok ilyen érzékeny :-D ) ... ezután olyat tett hogy elsírtam magam .... átölelt és azt mondta szeret, a világon mindennél jobban .... OLYAN BOLDOG VAGYOK !!!!!!
2010. jún. 29. 14:39
 29/35 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok Nektek és örülök, hogy ilyen jól reagált a párod! Az életben semmi sincs véletlenül! Vigyázzatok egymásra és a Picitekre!!!! Boldog babvárást! (meg is könnyeztem, amit írtál ...)

Üdv, 11 hetes kismami :)

2010. jún. 29. 18:31
 30/35 anonim ***** válasza:
Nagyon örülök, aranyosak vagytok! :)
2010. jún. 29. 18:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!