Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti is féltetek mikor megtudtát...

Ti is féltetek mikor megtudtátok hogy gyereketek lesz?

Figyelt kérdés

Mi még nem szerettünk volna gyereket, de mégis teherbe esett a barátnőm. Ami nagyon váratlanul jött, azóta nagyon sokat gondolkozom ezen. És kicsit félek mert nagyon nagy felelősség egy baba. Meg mi van ha szakítunk a barátnőmmel, szeretjük egymást, de akkor is. Meg én mindig félek ez ilyen nagyobb változásoktól. Kilátástalannak látom ezt az egészet. Sokszor aludni alig tudok emiatt. Szerencsére már dolgozunk mindketten, de még nem lakunk együtt. Kicsit fiatalnak érzem magam hogy apuka legyek.

Ti nem féltek amikor megtudtátok hogy gyereketek lesz?

23 évesek vagyunk.

Köszi a válaszokat!:)

2018. dec. 26. 21:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igaz én a női oldalról írok, de igen nagyon is féltem. Féltem a szüléstől a terhességtől, hogy nem tudom majd mit kell csinálni. Igazából fel sem fogtam az egészet addig míg meg nem született. Utána minden megváltozott, egyszerűen imádom. Soha nem tudtam elkepzelni sem hogy anya legyek. Én pedig 20 éves legyek. De Ő volt életem legjobb döntése!
2018. dec. 26. 21:16
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Valóban nagy felelősség. Fel kell nönötök a feladathoz. Ha szeretitek egymást, akkor biztosan menni fog. Az emberek meg szokták ezt oldani.

Mindenki fél egy kicsit.

Azért a "véletlen teherbe esés", meg a "váratlanul jött" kifejezéseket használni kicsit vicces, mert ha két ellenkező nemű ember "együtt van", ott nem nagyon lehet kizárni a teherbe esés lehetőségét.

De ha már így alakult, gratulálok. Vigyázz a barátnődre!

2018. dec. 26. 21:23
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mi terveztük és mégis kicsit paraztunk 30+on.Szoval normális,főleg hogy fiatalok vagytok és nem is tervezett.En most is tiszta para vagyok, hogy mindene meglegyen a jövőben,semmibe ne szenvedjen majd hiányt és hogy boldog felnőtt élete legyen.Alakitsatok úgy az életeteket, hogy minden gondot meg tudjátok beszélni és oldani együtt és szeressetek a babatok.Es igen a gyerek nagy felelősség,de ha megtartottatok kell, hogy a tőletek telhető legtöbbet adjatok neki.Allj a párod mellett és segíts neki amiben tudsz.Ne legyen büdös a pelenkazas stb..stb
2018. dec. 26. 21:24
 4/6 anonim ***** válasza:
Én ma már öregember vagyok, de annak idején semmit nem féltem és nagyon vágytam már gyerekre.
2018. dec. 26. 21:39
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
akkor vetessétek el
2018. dec. 26. 22:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Ilyen fiatalon el tudom kepzelni hogy ijeszto, vannak akik idosebb korban is megrettennek, de probalj meg pozitiv lenni, hiszem szeretitek egymast, kar arra gondolni mi lesz ha szakitatok. Nekunk a ferjemmel nagyon nehezen jott ossze a baba, kiderult h meddo vagyok es lombikkal sikerult vegul, hat nem kivanom senkinek azt amit vegigeltunk... gondolj arra nektek milyen szerencsetek van.
2018. dec. 27. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!