Ma teszteltem pozitívat, és egy hete szedtem be 2 db Neo Citran tablettát (paracetamol tartalmú). Lehet baja ettől a magzatnak?
Figyelt kérdés
Volt már egy vetélésem, nem gondoltuk volna, hogy összejön ebben a hónapban a baba... különben jobban figyeltem volna. :(2018. dec. 26. 16:58
1/7 anonim válasza:
Egy hete? Remélem most csak viccelsz.
Ennyire ne görcsölj a semmin, mert az sem tesz jót.
2/7 A kérdező kommentje:
3+2 voltam akkor
2018. dec. 26. 17:11
4/7 anonim válasza:
Patacetamolt terhesen is lehet szedni.
A neo citran kombinált készítmény, úgyhogy az nem javallott. De ennyitől a vilàgon semmi bajotok nem lesz.
6/7 anonim válasza:
Nyugi, én ilyesmi korú terhesen, mielőtt még tudtam volna alkoholt ittam (nem is keveset, bár nem is rosszullétig), és semmi bajunk jelenleg 20 hetesen :) Utánaolvastam akkor én is bepánikolva, ilyenkor még nem valószínű, hogy bármi szövődménye lesz ezeknek a dolgoknak. Korai vetélés inkább hormonális vagy megtapadási okokból fordul elő. (nekem is volt egy ezelőtt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!