Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valakinek volt hasonló? Többi...

Tokmag0323 kérdése:

Valakinek volt hasonló? Többi lent.

Figyelt kérdés
37+3 hetes kismama vagyok,ès 3 napja menzisz szerű görcseim vannak amik nem múlnak el.Van mikor megerősödik,de van mikor gyengül.Teljesen ugy èrzem magam mint mikor megvan.Hangulatom is szomorkás ès sűrűn kell nagy wc re mennem.Fáj a derekam,csipőm.Nèha szúrós èrzèst èrzek a szemèremdombnál,mintha kèst szúrnának oda.Nagyon nem èrzem jól magam.Holnap reggel megyek dokihoz
2018. dec. 26. 09:54
 1/5 VeDi84 ***** válasza:

Szia!

Nekem a szülés indult mensi szerű görcsökkel. Egyre erősebbek és sűrűbbek voltak, zuhanyzás után sem múltak. Bár igaz, nekem nem tartottak napokig, ezért valószínűleg neked ezek "csak" jóslók.

Ja, és 3-4x volt az elején hasmenésem. Első fájás után 14 órával lett meg a fiam.

Könnyű szülést!

2018. dec. 26. 10:35
 2/5 anonim ***** válasza:

Igen, kb. 37-38. hetesen volt nekem is. Egy nap, mikor front is volt.

Órákig görcsölt, derekam fàjt, mint mikor megvan.

2018. dec. 26. 10:50
 3/5 A kérdező kommentje:

Ès ez meddig fog igy lenni?

Lehet tudni meddig húzom mèg igy?

Nagyon várjuk már a kishercegnőt

2018. dec. 26. 11:10
 4/5 anonim ***** válasza:
2. vagyok, nekem kb. ez egy napig tartott, aztán elmúlt. Vègül majdnem 42. hétre szültem...
2018. dec. 26. 11:12
 5/5 anonim ***** válasza:

Én a 34-35 héttől érzem ezt. Hol jobb hol rosszabb.

38+6 hkm

2018. dec. 26. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!