Tokmag0323 kérdése:
Valakinek volt hasonló? Többi lent.
Figyelt kérdés
37+3 hetes kismama vagyok,ès 3 napja menzisz szerű görcseim vannak amik nem múlnak el.Van mikor megerősödik,de van mikor gyengül.Teljesen ugy èrzem magam mint mikor megvan.Hangulatom is szomorkás ès sűrűn kell nagy wc re mennem.Fáj a derekam,csipőm.Nèha szúrós èrzèst èrzek a szemèremdombnál,mintha kèst szúrnának oda.Nagyon nem èrzem jól magam.Holnap reggel megyek dokihoz2018. dec. 26. 09:54
1/5 VeDi84 válasza:
Szia!
Nekem a szülés indult mensi szerű görcsökkel. Egyre erősebbek és sűrűbbek voltak, zuhanyzás után sem múltak. Bár igaz, nekem nem tartottak napokig, ezért valószínűleg neked ezek "csak" jóslók.
Ja, és 3-4x volt az elején hasmenésem. Első fájás után 14 órával lett meg a fiam.
Könnyű szülést!
2/5 anonim válasza:
Igen, kb. 37-38. hetesen volt nekem is. Egy nap, mikor front is volt.
Órákig görcsölt, derekam fàjt, mint mikor megvan.
3/5 A kérdező kommentje:
Ès ez meddig fog igy lenni?
Lehet tudni meddig húzom mèg igy?
Nagyon várjuk már a kishercegnőt
2018. dec. 26. 11:10
4/5 anonim válasza:
2. vagyok, nekem kb. ez egy napig tartott, aztán elmúlt. Vègül majdnem 42. hétre szültem...
5/5 anonim válasza:
Én a 34-35 héttől érzem ezt. Hol jobb hol rosszabb.
38+6 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!