Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Petefészek szurkálás normális...

Petefészek szurkálás normális terheség elején?

Figyelt kérdés
Néhány napja teszteltem pozitivat de viszont a bal petefészkemnél szurkálásokat érzek,kicsit félek nehogy méhenkivüli legyen.Megmondom öszintén van már 1 lányom de nála semmi ilyet nem tapasztaltam,orvoshoz 2 hét mulva szeretnék menni.
2018. dec. 23. 22:39
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem is volt, a sargatest okozta. Ilyenkor eleg nagy es feszit. Volt, hogy upni alig birtam tole, mert akkor meg jobban fajt.

Ha barmi mas tuneted lenne, ami mehenkivulivel kapcsolatos (sotet verzes, hirtelen nagyon eros fajdalom, ilyesmi), akkor egybol nezesd meg ugyeleten, de ha ez a szuras/feszites marad csak, akkor raersz az orvossal.

Egyebkent en 7x voltam terhes es csak harom alkalommal ereztem ezt, nem mindegyiknel.

2018. dec. 23. 23:25
 2/2 anonim ***** válasza:
Normalis...
2018. dec. 24. 05:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!