Másnak is sikerült évek után teherbe esni?
Régóta próbálkoztunk és most hihetetlen számunkra h végre sikerült. Tudom nem lényeg már mert sikerült, de mégis kiváncsi vagyok hogy más is így volt e?
Vajon a rendszertelen mensi állt a háttérbe? A doki mondta annak idején hogy fogynom kell de nem fogytam olyan sok kg-t....
Igen valószínűleg hormonprobléma áll a háttérben ami összefügg az elhízással. Véletlenül elkaptatok egy peteérést.
Ilyenkor nagy a vetélés kockázata. Sürgősen keress egy endokrinológust és kezdj el egészségesen étkezni, mert a terhességi diabetesnek is nagy lehet a kockázata.
Hála istennek nincs baj, 12 hetesek vagyunk és a cukorterhelesre is jó. Hozza teszem h 90 kg vagyok. Annak idején mondta a doki h fogynom kell amikor a petrfeszkemen látott valamit.
( de nem volt vészes azt mondta a fogyassal helyre jön)
Csak azért érdekes számomra h most volt rendben a peteeres is h jókor voltunk együtt? Eddig nem ?
Gratulálok mindenkinek :)
Utolsó ti tudjatok hogy miért nem jött össze?
Egyébként csak azért kérdezem mert párom szokott hülyéskedni h eddig nem sikerült most elment dolgozni és sikerült. :D és nem érti meg ha át megy kisebb vitába h van ilyen... na de természetesen o is orul nagyon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!