Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Másnak is sikerült évek után...

Másnak is sikerült évek után teherbe esni?

Figyelt kérdés

Régóta próbálkoztunk és most hihetetlen számunkra h végre sikerült. Tudom nem lényeg már mert sikerült, de mégis kiváncsi vagyok hogy más is így volt e?

Vajon a rendszertelen mensi állt a háttérbe? A doki mondta annak idején hogy fogynom kell de nem fogytam olyan sok kg-t....

2018. dec. 21. 19:58
 1/8 anonim ***** válasza:
36%

Igen valószínűleg hormonprobléma áll a háttérben ami összefügg az elhízással. Véletlenül elkaptatok egy peteérést.

Ilyenkor nagy a vetélés kockázata. Sürgősen keress egy endokrinológust és kezdj el egészségesen étkezni, mert a terhességi diabetesnek is nagy lehet a kockázata.

2018. dec. 21. 20:24
 2/8 A kérdező kommentje:

Hála istennek nincs baj, 12 hetesek vagyunk és a cukorterhelesre is jó. Hozza teszem h 90 kg vagyok. Annak idején mondta a doki h fogynom kell amikor a petrfeszkemen látott valamit.

( de nem volt vészes azt mondta a fogyassal helyre jön)

Csak azért érdekes számomra h most volt rendben a peteeres is h jókor voltunk együtt? Eddig nem ?

2018. dec. 21. 21:11
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Az elsőre majdnem 6 évet vártunk, a második egy hónap alatt megfogant. 😊 Nincs oka, egészségesek vagyunk mindketten. Van ilyen. 😊
2018. dec. 21. 21:31
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A lányomra 3 évet vártunk😁ma derült ki hogy uton a kistesó😊mindketten kiletünk vizsgálva többször is.Hogy mi volt az oka hogy nem sikerült sokáig, az sosem derült ki,a második babát 3 hónap alatt hoztuk össze😊😊.
2018. dec. 21. 21:49
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Elsore 6 evet vartunk, masodikra 6 honapot.
2018. dec. 22. 00:01
 6/8 A kérdező kommentje:

Gratulálok mindenkinek :)

Utolsó ti tudjatok hogy miért nem jött össze?

Egyébként csak azért kérdezem mert párom szokott hülyéskedni h eddig nem sikerült most elment dolgozni és sikerült. :D és nem érti meg ha át megy kisebb vitába h van ilyen... na de természetesen o is orul nagyon :)

2018. dec. 22. 13:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Elszőr e a fiam 32 évig "készült". A tesó 1,5 év de ő nem maradt velünk, missed abb lett a vége. Most a műtét után másfél évvel lettem terhes, hogy ő velünk marad-e még nem tudjuk (7.-8 hetes vagyok)
2018. dec. 23. 15:57
 8/8 anonim ***** válasza:
bocsánat nem 32-hanem 2 :D
2018. dec. 23. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!