19 hetes terhes vagyok, normalis hogy meg nem hiztam?
Figyelt kérdés
Vedonom szerint ugyis fogok az nem baj ha most meg nem, ugye eleinte hanyos voltam es en nem zabalok agyba fobe mert akkor kihanynam hanem annyit eszek amennyi jol esik es amennyit kivanok. A sogornom azzal dicsekedett hogy o 100 kg-al szulte meg a gyereket es elotte 70 volt. Most komolyan az a jo ha 30 kilot hizik valaki es ezt ilyen buszken vallalja? En rengetegnek tartom ezt de o meg ugy volt hogy dupla annyit evett mert ketten vannak. Hat en azt hogy "kettotok helyett kell enni" inkabb ugy ertem hogy kettonk erdekeben eszek annyit amennyi nekem jo es nem magamba tomok meg egy adagot. Ti hogy vagytok ezzel? Raadasul o 30 eves en 22. Es o eleg tajekozottnak tunik de azert ez nem sok?2018. dec. 20. 15:02
11/18 A kérdező kommentje:
Nem szidom de o amikor megtudta mar akkor elkezdett zabalni mint egy hulye, kotve hiszem hogy en igy jarnek hiszen altalaban a kaja miatt hizik mindenki a legtobbet es o meg buszke is ra hogy a 10. hettol eszeveszett evesbe kezdett. Ez nem szidas ez az igazsag.
2018. dec. 20. 16:53
12/18 A kérdező kommentje:
Egyebkent is a vedonom es a nogyogyaszom velemenye szerint egeszsegtelen 12-15 kg-nal tobbet felszedni mert az a babara is hatassal lehet!
2018. dec. 20. 16:58
13/18 anonim válasza:
Szerintem csak azt szeretnéd, hogy egyetértően szidjuk a sógornődet veled, ez a kérdés csak ürügy.
Na, az ilyenektől mentsen meg az Isten! Akadj már le róla, és élvezd a terhességed. Semmi közöd hozzá hogy mennyit hízott, az csakis az ő problémája.
14/18 anonim válasza:
Első terhességemmel én is 30kilót híztam és NEM ZABÁLTAM mégis ennyi jött fel úgy,hogy 32.hétig még mozogtam is heti 3-4* 1órát, dw a legelejétől jöttek a kilók.Szüléssel 10kg lement majd tornával és diétával leadtam a többit. Most 2.bavával ugyanúgy csinálok mindent és egyelőre -4kg. Szóval minden terhesség más nekem ez a véleményem.
15/18 anonim válasza:
Én holnap töltöm a 40. hetet és semmit nem híztam. Pedig nem hánytam, nem ment a hasam, nem diétáztam. Senki nem érti. Persze nem bánom, de kicsit aggódtam, hogy a baba így nem kap elég tápanyagot. Viszont megnyugtattak, hogy erről nincs szó, ha normálisan eszem. Márpedig normálisan eszem. :) Az első fiammal 10kg-t híztam.
16/18 A kérdező kommentje:
13# urugy a kerdes hat bocsi de nem ha nem a kerdesemre jottel valaszolni akkor tudod hol az ajto! Nem akarom hogy szidjatok en csak elmondtam hogy dicsekedett azzal hogy o zabalt es 30 kg-ot hizott.. azert irom ugy hogy zabalt mert o mondta ezekkel a szavakkal akinek ez eddig nem volt elegge kihangsulyozva!!! Egyaltalan nem oltom en sem mert neki ez all jol de o hasznalta a szavakat es nem szeretnem hogy idegenek fikazzak nem urugy a kerdesem de te jobban tudod! Toled mentsen mindenkit az isten egy pszichologus veszett el benned... Ja nem bocsi. Tobbieknek koszonom a valaszt
2018. dec. 20. 19:21
17/18 anonim válasza:
Nagyon sokat szamit hogy normalis e a hormonhaztartas illetve a vercukor figyelni kell. Sogornodnel vaszeg a ketto kozul vmelyik nem volt rendben ezert hizott 30 kg.
18/18 anonim válasza:
14 vagyok. Nálam végig minden rwndben volt mégis annyit híztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!