19 hetes terhes vagyok, normalis hogy meg nem hiztam?
Elvileg a 12. héttől kell kb 200 kalóriával többet enni, ha nagyon számszerűsíteni akarjuk a dolgot.
Egyébként logikusan belegondolva még egy újszülött baba sem eszik annyit mint egy felnőtt ember, tehát ebből az szemszögből nézve sincs semmi értelme a duplán evésnek.
Én 13 hetes vagyok, eddig 3 kg-t fogytam a hányások miatt. Nőgyógyászom azt mondta, hogy ez még mindig sokkal jobb mintha híztam volna, mert egy bizonyos szint után a baba anyagcseréjét is durván megterheli a hízás, míg pl a fogyás vagy a súlystagnálás kevésbé.
Szóval emiatt ne aggódj, fog még felszökni a végén elég :)
Hagyd már a sógornőd ekézését! Még te is felszedhetsz 30-at a végére, mert nem csak a zabáláson múlik.
Teljesen normális étkezéssel is feljöhet az "ideálistól" több. Én például az elsővel 22 kg-t híztam. Most ugyanúgy étkezek és ~2 hónappal a szülés előtt vagyok 2 kg-val több, mint az elején. És most se túlsúlyosan kezdtem, nem azért hízok most kevesebbet.
20. hétig semmit sem híztam. Aztán 32.héttől elkezdtem brutál vizesedni, akkoriban a 10kg mellett feljött még 10-15kg is. Szülés után 3kg plusznál tartottam.
Ne szidd a sógornőd, te is járhatsz így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!