Ha meleg ital és étel után hirtelen nagyon mocorogni kezd odabent, mit jelent? Szereti vagy inkább nem tetszik neki?
20 hetes vagyok, kb. egy hete kezdtem érezni a mozgolódását. Észrevettem, ha valami meleget iszom/eszem (forró leves, meleg tea, stb.) akkor hirtelen nagyon felélénkül, percekig ficereg. Van ennek jelentősége? Szereti a meleget, vagy inkább nem tetszik neki? Nyilván olyan melegek ezek a dolgok ami már jól esik, nem égetem le a gyomromat :)
Lehet, hogy buta kérdés, de első baba, még nincs tapasztalatom ilyenekben.
Köszönöm a válaszokat!
Akkor sem érzi a hőfokot, nem a gyomrodban fejlődik. De ha szerinted van összefüggés, megtennéd, hogy elmagyarázod, hogy ez miként történik? Hogyan érzékel hőfokot, mikor el van szigetelve a gyomrodtól, a táplálék pedig a köldökzsinóron keresztül jut el hozzá, vér formájában, ami jó eséllyel mindig ugyanolyan hőfokú. Nem értem, miből gondolod ezt? Valószínűleg csak azt érzékeli, hogy te jobban érzed magad, mert jólesett, amit ettél/ittál.
3 gyereket szültem, biztos vagyok benne, hogy nincs összefüggés, mert nekem meg van tapasztalatom ilyenekben.
Az egész szervezetünk reagál az elfogyasztott étel és ital hőfokára. Nem hiába melegszünk ki télen, amikor forró teát iszunk.
Szóval ez nem csak szűken a gyomrot érinti, hanem az egész szervezetet, így a baba is érezheti a hatását.
Sógornőm például akkor tapasztalt hasonlót, amikor csípőset evett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!