Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4 hetes terhesen ki mit...

4 hetes terhesen ki mit tapasztalt?

Figyelt kérdés

sziasztok, 4 hetes terhes vagyok elég korai státusz ki mit tapasztalt ennyi idősen ?

teszem azt rosszulétek, kivánosság előjön e már stbstb stb :)

2018. dec. 15. 08:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nekem voltak jelek 4 hetesen, amikből már teszt előtt sejtettem (persze nyilván nem az első gyerekkel, hanem a 2 kicsivel, mikor tapasztaltabb voltam):

Heves szívdobogás, orrvérzés (nem szokott, de mindháromnál volt az elején), gyakori pisilés.

A mellfeszülés, mindjárt megjön érzés ezeket követte.

2018. dec. 15. 15:32
 12/12 anonim ***** válasza:
Én azért mentem orvoshoz 5 nap késés után mert rettentően görcsöltem, és fájt a derekam. Azt hittem méhen kívüli (3 éve tervezzük a babát) Nem is látott semmit csak felritkulást, futottuk a körököt. Vérvétel , 2 naponta hogy lássuk hol van. !nappal később lett petezsák , szikhólyaggal. Szóval nekem a görcsök voltak a tűnetek semmi más.
2018. dec. 15. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!