Canesten kúp terhesen?
Figyelt kérdés
van valakinek tapasztalata?
nőgyógyászom írta fel
2018. dec. 13. 19:05
1/6 anonim válasza:
Nekem is javasolta. Tegnap használtam, uno-t. Még élek :D
2/6 anonim válasza:
Ezt itt hetente kérdezik, és mindig ugyan az a válasz!
IGEN, SZABAD! Miért ne lehetne?
3/6 A kérdező kommentje:
igazából bízok az orvosomba, nem arra voltam kiváncsi szabad-e
hanem hogy volt valakinek valami mellékhatása vagy rossz tapasztalata ezzel kapcsolatban
sose volt eddig még fertőzésem/gombám
Canesten Gyno hüvelytablettát írt fel
2018. dec. 13. 19:17
4/6 anonim válasza:
Az elsővel kaptam a végefelé, igazából nekem annyi volt csak rossz benne, hogy a hormonjaim kissé (nagyon) nagyot dobtak a libidómon, a kúra alatt pedig nem szabadott szexelni. Viszont a gombát kinyírta és az az 5 nap nem a világ, szóval nem akadnék ki, ha kellene még használni.
5/6 anonim válasza:
Nekem nem terhesen méhszájsebet okozott.
6/6 anonim válasza:
Szia! Terhességem elején (10. Hétés 16.hét) körül használtam én is 2szer orvos javaslatára. Mivel a ph-m teljesen fel volt borulva és hüvelygyulladásom volt, a másik lehetőség antibiotikumos krém lett volna. Azt nem mertem használni. A canestent is félve, de muszáj volt. A bajomat elmulasztotta, a babám egészséges, már 37 hetesek vagyunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!