Terhességi cukor lenne?
3-4 napja kb folyamatosan szomjas vagyok. Előtte örültem ha a napi 1l lement a torkomon. Emellett ott lenn nagyon viszket. Mamámnak ha nagyon magas a cukra, akkor szokott. Nem hinném, hogy fertőzés, mert se folyásom, se szaga nincsen semminek. Meg mosdóba csak otthon, vagy az irodába, amit csak én használok. 23 hetes vagyok, jövő szerdára van időpontom terheléses cukorra, laborra.
Akinek volt ilyen gondja miben mutatkozott meg?
Hát nekem már 18 hetesen masszív rossz cukraim vannak, mégsem érzek semmit az általad leírtakból. De más tünetekből sem, pedig elvileg olyan eredményeim vannak néha amitől más már padlót fog, én meg nem érzek semmit...
Szóval nálam tök tünetmentes a cukor probléma.
De elméletileg amiket leírtál passzolhatnak a cukorbetegségre. Ha nagyon aggódsz és van vérnyomásmérőtök esetleg, akkor méregesd magad éhgyomorra és étkezések után.
Bocs, vércukormérőtök természetesen :D
előző voltam
Igen, a tünetekből gondoltam :/
Sajnos nincs mérőnk, mamámnak van, de ő 30km-re lakik. Azért nem megyek el, hogy megmérjem, sajnos nem fér bele a hetembe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!