Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Amikor először megmozdul a...

Amikor először megmozdul a baba, akkor utána minden nap kell érezni a mozgást, vagy esetleg napok is kimaradhatnak?

Figyelt kérdés
Második babámat várom, de már nem emlékszem az elsőre.
2010. jún. 27. 14:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
vannak napok amikor kimaradnak,én is voltam orvosnál mert nem mozdult,de nem volt semmi baja.
2010. jún. 27. 14:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell feltétlen minden nap érezned, főleg ha a 20. hét előtt érezted először. Körülbelül 25-27. héttől nem árt, ha minden nap érzed. Vannak lusta napjai a babának is:D

Ha a 30. hét után 10x nem érzed egy nap, akkor szólni kéne az orvosnak. Addigra megismered a babád, és tudni fogod, hogy elvárhatod e tőle a 10 mozgást, én speciel nem mindig érzem, hogy 10x mozogna a babám, de már olyan jól ismeri a hangomat, hogy ha szólok hozzá, akkor megmozdul:D Szerintem ne aggódj:D

34hkm

2010. jún. 27. 14:24
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem a 21 héten mozdult meg, és utána semmi 1 hétig :-(

De ez így okés, állítólag, meg pl. Én nem érztem, hogy mozog, de az UH-on láttuk, meg a védőnő kütyüje is jelezte.:-)

Most vagyok a 33 hétben, és most szólt a védőnő, hogy napi 10-15 mozgást figyeljek, a többi már csak extra. :-)

Jó egészséget!

2010. jún. 27. 14:51
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megnyugtattatok. A 16. héten vagyok, múlt hét szombaton mintha a babát éreztem volna,azóta is egyszer-kétszer, de 2 napja semmi. Na majd megerősödik és jajj nekem:)
2010. jún. 27. 16:25
 5/5 anonim ***** válasza:
A 20-24.hét között kifejezetten jellemző hogy vannak olyan napok amikor szinte nem is mozog (legalább is nem úgy hogy érezd). Utána aztán általában sokkal intenzívebben kezd mozogni. A 25-27.héttől már mindennap kell érezni.
2010. jún. 27. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!