Ki meddig szedte a terhes vitamint?
Teherbeeséstől a szoptatás végéig azaz 3,5 évig.
Ez csak vitamin, viszont pont arra való , hogy ne menjen tönkre a fogad, a hajad , meg 50 évesen ne kell ilyen bottal járnod mert anno a baba elvette az összes ásványi anyagot. A hiánybetegség nem most fog jelentkezni , hanem később.
Szules utan 3-4 honapig terveztem, miveo nem szoptattam, de addigra eldontottuk, hogy hamar szeretnenk meg egy babat. Emiatt abba sem hagytam a terhesvitamint. A masodik gyerek megszuletese utan meg 3 honapig szedtem.
Mondjuk en alapban szedek multivitamint, trojesen mindegy volt, hogy terhesvitamint veszek, vagy azt, igy inkabb a terhesvitamint valasztottam abban a kb harom evben.
Szoptatási idő végéig szedem majd, ha nem tudok szoptatni szülés után is tervezem majd szedni 3-4 hónapig. Nekem szebb lett a hajam és bőröm, így nem bánom, bár lehet ebben maga a terhesség is közrejátszik.
Nekem is volt ilyen idős terhesen, hogy gyorsabban vert a szívem, aztán mellé jött, hogy bizonyos fekvő helyzetekben (háton, kissé megemelt fejjel) úgy érezrem mintha nehezebben kapnék levegőt. Ha változtattam a testhelyzeten jó volt utána.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!