Van kedvetek tippelni? Hány hetes várandós vagyok szerintetek?
4-es vagyok.
Huh, tenyleg hatalmas a hasad, nem is ertem hogyan, ilyenkor a baba igen pici meg.
Mondjuk en a masik veglet vagyok, mindegyik gyerekkel kicsi hasam volt, allitolag azert mert sportolok es feszes az izomzatom, nem enged sokat.
Tulzas nelkul mondom, hogy a 3. babaval nekem 33-34 het korul volt akkora a pocakom (igaz, nekem oldalrol keszult fotom van, lehet hogy ez a szog is megteveszto picit). A vegere sem lett nagy, hamarabb is megszultem tobb, mint ket hettel a kiirtnal es kozel 3,5 kg alatti baba lett. Ugy ereztem, hogy a torkomig “tele vagyok” a gyerekkel igy, hogy kifele nem engedte terjeszkedni a hasizmom a mehemet, szoval az sem volt kellemes.
Javaslom, hogy igyal sok vizet es kend a borod aktivan, mert ha ilyen tempoban fog noni a pocakod, akkor a borodnek nagy csatat kell vivnia.
De az is lehet, hogy most nott sokat es ezutan csokken a tempo, legalabbis az egyik baratnomnek igy volt. A harmincas hetekben neki inkabb mar csak kerekedett es feszesedett, de nem volt mar hirtelen nagy novekedes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!