Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Első trimeszteri vérvételen...

Első trimeszteri vérvételen előrevesznek, ha mondom, hogy kismama vagyok?

Figyelt kérdés
Hallottam ilyet valakitől fél füllel, de ez tényleg így működik? Érdemes szólni? Vagy így is-úgy is végig kell várni azt a hatszáz embert?
2018. dec. 7. 16:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
56%
9, mert nem bír éhgyomorral maradni, instabil a vércukruk. Gyakran pont az első trimeszterben a legrosszabb ez.
2018. dec. 7. 17:52
 12/21 anonim ***** válasza:
Nálunk a háziorvosnál előre veszik, ki is van írva, a kórházban nem, végig is állják még nagy pocakkal is. Szóval helyi szokás kérdése, gondolom. Ha laborba mész, amikor beadod a papírodat, próba-szerencse jelleggel rákérdezhetsz és kiderül.
2018. dec. 7. 18:43
 13/21 anonim ***** válasza:
Úgy vettem észre, hogy ez abszolút kórház/város függő. Eddig 3 helyen voltam. Az első kórházban külön kismamás sorszámadó gép van, ott értelemszerűen előre vettek. A második helyen nem a laborban, hanem külön terhesgondozóban intézték a vérvételt. A harmadik helyen sima laborba kellett menni, ott nem vettek előre, csak kivártam a soromat. Szerintem érdeklődd meg helyben hogy ott mi a szokás, mert mindenhol eltér.
2018. dec. 7. 19:52
 14/21 anonim ***** válasza:
48%
Nálunk ki is van írva, hogy kismamáknak és pici gyerekeknek soron kívül veszik le. A sorban állók már előre mondják, hogy álljak rögtön a legelejére. Nálunk ez így szokás.
2018. dec. 7. 19:59
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk végig kell várni a sort. Régebben volt külön sorszám a kismamáknak de már évek óta megszüntették. De szerintem ez intézménytől függ, szóval kérdezz rá azzal veszíteni nem fogsz.
2018. dec. 7. 20:11
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Ahova én járok ott is ki kell várni a sort. El kell venni a sorszámot, sose engedett előre senki pedig már elég nagy a hasam.
2018. dec. 7. 20:41
 17/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :) Időközben sikerült eljutnom még ma a háziorvoshoz beutalóért.

Ott azt mondták, külön sorszám van várandós laborhoz, és annyira gyorsan megy, hogy ha kérek sorszámot, már hívnak is, mire felérek az első emeletre :) Nem kell kivárni azt a 200-300 embert, aki ott van minden nap

2018. dec. 7. 22:12
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is előreveszik.Épp 2 napja voltam 10 hetesen vérvételen,kb 50en voltak előttem de a sorszámkiadón ott van hogy labor kismamáknak.Azonnal sorra kerültem
2018. dec. 7. 23:10
 19/21 anonim ***** válasza:

Nálunk:

egy helyen, egyszerre fogadják a várandóst, általános laborost, cukorterhelésest...mindent. Gyereknek, terhesnek nem kell időpont. 1 sor van, a terhesnek oda kell mennie szólni h ő várandós és akkor a következő ő lesz vagyis a sor elejére kerül. Érdemes inkább megérdeklődnöd h ahova mennél mi a szokás.

2018. dec. 8. 08:34
 20/21 anonim ***** válasza:

Nálunk nagyon kismama barátok , van külön terhes vérvétel , cukorterhelesen meg külön sorszámuk van általában 1-2perc alatt hívják is őket.

Az én háziorvosom is a kismamàkat előre veszi :)

2018. dec. 8. 11:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!