Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt valakinek a veséjével...

Volt valakinek a veséjével probléma terhesség alatt?

Figyelt kérdés
34 hetes kismama vagyok, begörcsölt a vesém, és azt mondta az orvos, hogy pangás van a jobb oldaliban, az okozta a panaszokat. Ha volt valakinek hasonló, leírná, hogy alakult? Semmi konkrétumot nem mondott, én meg nem kérdezősködtem.
2018. dec. 7. 14:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Tesomnak volt. Megcsaszaroztak, szoba sem johetett, hogy szuljon.
2018. dec. 7. 14:48
 2/7 anonim ***** válasza:
54%

"Semmi konkrétumot nem mondott, én meg nem kérdezősködtem."

Miért nem? Következő alkalommal kérdezz rá. Ő tudja biztosabban megmondani mi a teendő. A gyk helyett addig hívd fel a védőnőt. Szerintem ő is több ilyennel találkozott már.

2018. dec. 7. 15:09
 3/7 A kérdező kommentje:
Kedden kell visszamennem, nyilván akkor kifaggatom. Azért nem, mert nem gondoltam, hogy a vesém görcsöl, azt hittem csak jósló fájás. Váratlanul ért, kérdések sem nagyon fogalmazódtak meg bennem, csak arra koncentráltam, hogy mikor, hova kell mennem ezzel. Csupán tapasztalatok érdekeltek volna addig is.
2018. dec. 7. 15:14
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a huszadik héttől néhány naponta begorcsolt éjszaka. Nem volt semmi, el is múlt szülés után.
2018. dec. 7. 16:54
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem, ez az én kérdésem volt.

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..

Utána rosszabb lett. A jobb vesém már nem is működött. Majd a fiam befordult a helyes irányba és végleg elmúlt szerencsére. Életem egyik legborzasztóbb pár hete volt amikor fájt. Úgy éreztem meghalok...

A szülés sima volt (ráadásul vbac, mert előtte 17 hónappal a kislányom császáros volt).

2018. dec. 7. 17:59
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Lehet, hogy nekem is a baba nyomja. Szerencsére komolyabb görcs eddig egyszer volt, azt hittem a szülés indult be, de aztán elmúlt. Egyenlőre csak vizeletvizsgálatot kért a doki. Szegény, nem semmi, amin keresztülmentél, most át tudom érezni. De ezek szerint engedik a hüvelyi szülést ha nincs nagy gond.
2018. dec. 7. 18:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem születési vese rendellenességem van, ami miatt hajlamosabb vagyok a vizelet pangásra és a vizelet fertőzésekre. Emiatt havonta komplexebb vizelet vizsgálatot végeztettek velem és nefrológushoz is voltam többször is ultrahangra. Nekem ő azt mondta, hogy amíg nincs vizelrt fertőzésem addig ez nem császár indok. Igaz, hogy nekem a terhességem elejétől kellett szedni vizelet tisztítót elővigyázatosságból.
2018. dec. 8. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!