Kismamák a véleményetek érdekelne. Ki hogy oldaná meg?
27 hetes kismama vagyok.
Párom külföldön dolgozik.
Nálam viszont van 1-2 apróbb probléma a terhességgel.
Nyíló méhszáj/C:2100)
, ma pedig volt 2 gombostű fejnyi barnás pöttyöcském.(ezzel nem mentek orvoshoz, mert lehet csak az aranyerem, mivel törlésnél sehol nincs változás)
Van 2 gyerekem,akik mellett hát nem sok idő van a pihenésre.Pedig az orvos a 3x1 magne b6 mellé pihenést írt elő.
Anyukám hív,hogy miért nem megyünk le 1-2 hétre hozzájuk.
De nekem ez olyan kellemetlen.Menjek a nyakukra hogy nyugodtabb legyek.(Ő nem tud jönni napokra)
meg én sem tudok tovább maradni, mert közben 17.-én esküvőm lesz, még van 2 elintézni valóm.
Ti mit tennétek?Menjek?Maradjak?
Még annyi,hogy itt ha a barátnőm nincs itthon nincs senki akire számíthatok.
Szia! Ha megteheted menj, ez jó lesz a pocakodban lévő babának, és a gyerekeknek is. Kicsit kikapcsolódtok mindannyian, és pihenhetsz! Most Te és a babád az első, később még meghálálhatod a szülőknek a gondoskodást!
Nálunk fel sem merül a családban, hogy egymás terhére lennénk, bár szuper kis családom van! Mindenki segít egymásnak akkor, amikor szükség van rá, és abban, amiben tud!
Minden jót! :-)
Menj!!!!! :-)))
Pihenj kicsit!
Jó egészséget!
33 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!