Kecskeméti kismamák! Érdekelne valakit egy egy napos babaelsősegély tanfolyam, amit egy tündéri és alapos gyermekorvos tart?
Szia.
Melyik gyerekorvos tartja? Igaz en csak karacsonykor leszek otthon, de erdekelne.
Igaz mar 9 hos a lanyom, de a balesetek es betegsegek temakor azert minket is erintene.
Épp most hétvégén volt megtartva, úgyhogy már a tapasztalataimat is el tudom mondani.
Dr.Szentannay Judit tartja folyamatosan, ahogy van érdeklődés. Most éppen egy hónapot kellett várni, hogy összejöjjön a csoport, de nagyon megérte! Voltak kismamák és anyukák is, de még a többgyermekesek is úgy nyilatkoztak, hogy sok új dolgot tanultak meg.
Volt szó a lázcsillapításról, hányásról, hasmenésről, allergiákról, balesetek kezeléséről, gyermekbiztonságról, de rengeteget lehetett kérdezni is.
Én csak ajánlani tudom! Ha érdekel, hívd fel a doktornőt, ő felírja az elérhetőségeidet, és hívni fog, ha a csoport összejött. Mivel gondolom itt nem lehet reklámozni, az árat és elérhetőséget szívesen megírom emailben, ha érdekel.
Jó babázást, és gratulálok a Picihez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!