Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tőzegáfonya kapszulát lehet...

Tőzegáfonya kapszulát lehet szedni terhesen?

Figyelt kérdés

ha igen melyik fajtát? mert pont olyat vettem amiben aranyvessző van...nem is vettem be mert olvastam hogy azt nem szabad...

Csütörtökön lesz az első uh-m , 2hét mire nőgyógyászhoz megyek.

Ez az 5.hét lehet a méhem változása miatt van hogy fájdogál,de azért szednék ilyet.

2018. nov. 30. 11:09
 1/5 anonim ***** válasza:
47%
Igen, nyugodtan, mert az csak egy gyümölcs, olyat vegyél amiben nincs más hatóanyag.
2018. nov. 30. 11:30
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, az aranyvesszőre mi vonatkozik, de a tőzegáfonya kapszulát én is szedtem terhesen, meg a teát is ittam.
2018. nov. 30. 11:49
 3/5 A kérdező kommentje:
Pont olyat vettem amire rá van írva hogy aranyvessző kivonattal. És az sajnos káros lenne a babára vagy vetélést okozhat. Délután kérek a patikában másikat.
2018. nov. 30. 11:55
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
DM saját márkásat szedtem az elsővel szinte végig. A másodikkal szerencsére (egyelőre) nincs olyan panaszom, ami miatt kellene. 😊
2018. nov. 30. 13:31
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én a Béres tőzegáfonya kapszuláját szedem (60 db-os), napi egyet megelőzés céljából, a védőnő azt mondta ha úgy érzem felfáztam, akkor lehet napi két szem.
2018. nov. 30. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!