Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jutavit tőzegáfonya kapszulát...

Jutavit tőzegáfonya kapszulát szedett valaki terhesség alatt?

Figyelt kérdés

18 hetes terhes vagyok és korábban már volt egy húgyuti fertőzésem amire kaptam antibiotikumot. Hálistennek elmúlt és akkor a dokim azt mondta hogy tőzegáfonyát használhatok nyugodtan. Most kijött gombás fertőzés amivel voltam dokinál és most olvastam utána hogy ilyenkor bakteriális fertőzés is kijöhet ami átterjedhet a húgyutakra és arra gondoltam megpróbálom megelőzni.

Vettem ilyen jutavit kapszulát de nincs rá írva semmi csak hogy terhesen szedhető e. Ha igen akkor 2x1et szedhetek?

2014. okt. 17. 12:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem ezt a fajtat, de en minden nap ettem 1x2 tozegafonyat es meg igy is 3szor kellett antibiotikumos kezeles a terhesseg alatt holyaghurutra. :-( szedheted nyugodtan!
2014. okt. 17. 12:05
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi!

Kivagyok már én is. Terhesség előtt sose volt se gombás fertőzésem, se húgyuti se semmi, most meg folyamatosan van valami. De nem is lenne bajom csak állandóan aggódom nehogy baja legyen a babának tőlük. Főleg a bakteriális fertőzéstől félek mert azt írják koraszülést okozhat és tudom a nőgyógyász is mondta hogy tőzegáfonyát szedhetek csak abban nem voltam biztos hogy mindegy e melyik termék.

2014. okt. 17. 12:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Mindegy melyiket, a hatoanyagot nezd meg, ha csak tozegafomya akkor siman. A gombaolo kupot meg kremet is lehet hsznaln, sajnos terhesseg alatt az ember fogekonyabb ezekre a megfelelo higienia,mellett is :-(
2014. okt. 17. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!