Jutavit tőzegáfonya kapszulát szedett valaki terhesség alatt?
18 hetes terhes vagyok és korábban már volt egy húgyuti fertőzésem amire kaptam antibiotikumot. Hálistennek elmúlt és akkor a dokim azt mondta hogy tőzegáfonyát használhatok nyugodtan. Most kijött gombás fertőzés amivel voltam dokinál és most olvastam utána hogy ilyenkor bakteriális fertőzés is kijöhet ami átterjedhet a húgyutakra és arra gondoltam megpróbálom megelőzni.
Vettem ilyen jutavit kapszulát de nincs rá írva semmi csak hogy terhesen szedhető e. Ha igen akkor 2x1et szedhetek?
Köszi!
Kivagyok már én is. Terhesség előtt sose volt se gombás fertőzésem, se húgyuti se semmi, most meg folyamatosan van valami. De nem is lenne bajom csak állandóan aggódom nehogy baja legyen a babának tőlük. Főleg a bakteriális fertőzéstől félek mert azt írják koraszülést okozhat és tudom a nőgyógyász is mondta hogy tőzegáfonyát szedhetek csak abban nem voltam biztos hogy mindegy e melyik termék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!