Gombás fertőzés a terhesség végén befolyasoló tényező?
Sziasztok!
A terhesség végére -1 hét van- benyeltem -megint a ferjemmel való együttlét után- valamit.
Nagyon mérges vagyok. Az utobbi 3 alkalommal (kb 1,5 havonta voltunk egyutt) mindig ugyan ezek a tünetek voltak. De most talán még rosszabb,mert nem csak viszket és ég, de fel is dagad a kis szemeremajkam ha irritácio éri (pisi után törlés) valamint reggelre bő hüvelyválladék is folyt ki belőlem (igen,biztos az volt, nem első baba) -.-
Canestennel kentük magunkat a legutóbbi incidens alkalmával, tegnap óta megint elkezdtem magamat kezelni.
De már a gondolat is kiakaszt, ha ilyen lábközéppel indulna be a szülés! Lenne valami negatív hatása a babára?
A streptoccocus tenyesztésem ezuttal negatív lett, erre a végére ez van. Még hétfőn mennem kell az orvoshoz, ha addig nem indul be a baba.
NE canestennel "kenegessétek" magatokat, mert láthatod, hogy nem ér semmit, hanem a nögyógyászoddal beszélj, hogy mit kellene használni mindkettötöknek!
És igen, LEHET a babának baja emiatt, már csak ezért is feltétlen kérj az orvostól valamit!
Természetes úton született babák automatikusan kapnak szemcseppet születés után pár órán belül, pont amiatt, mert a szülőcsatornában bármi lappanghat.
Emiatt ne aggódj, de magadat kezeld ki rendesen. A sima krém nem elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!