Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gombás fertőzés a terhesség...

Gombás fertőzés a terhesség végén befolyasoló tényező?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A terhesség végére -1 hét van- benyeltem -megint a ferjemmel való együttlét után- valamit.

Nagyon mérges vagyok. Az utobbi 3 alkalommal (kb 1,5 havonta voltunk egyutt) mindig ugyan ezek a tünetek voltak. De most talán még rosszabb,mert nem csak viszket és ég, de fel is dagad a kis szemeremajkam ha irritácio éri (pisi után törlés) valamint reggelre bő hüvelyválladék is folyt ki belőlem (igen,biztos az volt, nem első baba) -.-

Canestennel kentük magunkat a legutóbbi incidens alkalmával, tegnap óta megint elkezdtem magamat kezelni.

De már a gondolat is kiakaszt, ha ilyen lábközéppel indulna be a szülés! Lenne valami negatív hatása a babára?

A streptoccocus tenyesztésem ezuttal negatív lett, erre a végére ez van. Még hétfőn mennem kell az orvoshoz, ha addig nem indul be a baba.

2018. nov. 28. 11:49
 1/4 anonim ***** válasza:

NE canestennel "kenegessétek" magatokat, mert láthatod, hogy nem ér semmit, hanem a nögyógyászoddal beszélj, hogy mit kellene használni mindkettötöknek!

És igen, LEHET a babának baja emiatt, már csak ezért is feltétlen kérj az orvostól valamit!

2018. nov. 28. 12:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Mindenképpen beszélj az orvossal. A legjobb lenne ismételni a tenyésztést, de az nem lesz meg mire megérkezik a baba. Ha "mezei" candida albicans, attól nem lesz baja, legrosszabb esetben szájpenész. Candida nekem is volt az utolsó hetekben, nem tudtuk kikezelni, babának szerencsére nem lett baja, szülés után meg semmi bajom nem volt.
2018. nov. 28. 12:37
 3/4 anonim ***** válasza:

Természetes úton született babák automatikusan kapnak szemcseppet születés után pár órán belül, pont amiatt, mert a szülőcsatornában bármi lappanghat.

Emiatt ne aggódj, de magadat kezeld ki rendesen. A sima krém nem elég.

2018. nov. 28. 14:00
 4/4 A kérdező kommentje:
Tegnap beszaladtam az orvosomhoz, írt fel kúpot.
2018. nov. 29. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!