Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetes terhes vagyok. Mikortó...

6 hetes terhes vagyok. Mikortól lehet kérni a nőgyógyászat, hogy javasolja hogy táppénzen legyek?

Figyelt kérdés
Nemrég voltam a háziorvosomnál. Mondtam neki hogy terhes vagyok és szeretnék kicsit táppénzen lenni, mert nagyon stresszes a munkám, emelni kell sokat és hideg is van. Ő majdnem elküldött a francba hogy majd ha viszek neki papírt akkor kiir... De már nem bírom. Kettő helyett kell dolgoznom, mert a munkatársamat máshova küldtek. Most vagyok a hatodik héten és nem tudom mit csináljak. Elég nehezen jött össze a baba

2018. nov. 27. 10:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
6 hetes vagyok, az én dokim már most azt mondta, hogy ne emeljek, ne pakoljak. És nyugi! Fél éve vetéltem...
2018. nov. 28. 11:33
 12/13 A kérdező kommentje:
A bíráló mártír anyukáknak üzenem: nem mentem táppénzre. Sikerült jól felfáznom. Elment a baba...
2018. dec. 7. 18:59
 13/13 anonim ***** válasza:
44%

Nagyon sajnálom 🙁. Nem tudom h miért hurrogtak le ennyire, az orvosodat sem értem miért zavart el. Simán megoldhatta volna h nem kismamaként vesz fel táppénzre egy vírus fertőzéssel majd ha kaptál volna papírt a nőgyógytól akkor átvettek volna kismamás tp-re. Nem értem a hozzászólók miért hurrogtak le, főleg ha nehezen sikerült a baba, én tökre megértem, hogy pihenni szerettél volna, ez nem lustaság...

Sajnálom hogy ez lett a vége, de azért ne magad hibáztasd! Nem a te hibád h ez történt! Jól sírd ki magad, gyászold meg, és újult erővel indulj a következő babynek. Drukkolok neked!

2018. dec. 8. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!