Hogy mondanatoke l a ferjeteknek, hogy sikerult a kisteso? Megvarjam vele, hogy megerositse az orvos?
Azt, h teszt utan hirtelen elmondjam, mar lekestem :)
Keresem a megfelelo pillanatot, szeretnem, ha maradando lenne, marmint mindenkepp az lenne, tudom, de mivel masodik baba szeretnem, ha kicsit kulonlegesebb is lenne, mint mikor elso babanal csak odadugtam a tesztet az orra ala, arra gonodoltam, hogy peldaul igy lehetne:
December 20.an leszek 8 hetes, elotte elmennek orvoshoz es az UH kepet adnam oda karacsonyra,a varhato szuletesi datummal, egy szep dobozban.
Vagy valakinek valami jo otlet?
Tudom, van ezer ilyen ekrees, de hatha valaki ir valami ujat ;)
Én nem várnék.
Megmutatnám neki a tesztet. Azt is lehet aranyos kis dobozba. A karácsony azért még messze van.
Mondjuk én nem is tudtam volna titkolni, mert már az elejétől, amikor kiderült, rosszul voltam, hányingerem volt, stb. :D
Hát szerintem most is elég a teszt frissiben és már menjetek együtt az orvoshoz. Ha meg bátrak vagytok, karácsonykor (vagy szilveszterkor) már bejelenthetitek majd együtt a tágabb családnak és ez elég szép.
Az ilyen körítéses titkolózásokat én csak ott tudom elképzelni, ahol apuka havonta párszor jár haza és az asszony nem telefonon akarja közölni. De ha együtt laktok, elég fura, hiszen a nőknek lételeme, hogy megbeszéljék, mi foglalkoztatja őket :) (nem is beszélve arról, ha rosszul leszel vagy bármi extra segítség kell).
Ha már mindenképp ilyen meglepetést akarsz, akkor miért vársz karácsonyig? Most lesz mikulás kb egy hét múlva. Tegyél a cipőjébe kis csokit + valamit ami arra utal, hogy sikerült a kis tesó.
Amúgy én sem értem, hogy hogy tudtál eddig várni. Én biztos felrobbannék, hogy elmondhassam :)
Mikulas jo otlet, koszonom :)
6 hetente tesztelek, mivel rendszertelenul jon meg es meg szoptatok, szoval, h egyutt izguljunk elegge kivitelezhetetlen lenne igy...
Elso terhessegnel en se tudtam varni, masodiknal elveteltem, azt is egybol elmondtam, szoval, ezert se sietnem el, dokihoz a munkaja miatt nen tud jonni...
Igazatok van, el fogom mondani.
De azert varok egy megfelelo pillanatra, nem akarom rogton munkabol hazajovet ezzel fogadni.
Persze, h tud a vetelesrol, mutetes befejezes kellett, ugyanugy megviselte, m engem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!