Peppuh kérdése:
Mensi előtt soha nem szoktam pattanásos lenni 1hét van még a nemvártig, most viszont már van rajtam pár. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Pont ovu napján voltunk együtt párommal és szeretnénk babát de eddig sajnos 1evig nem sikerült.. Nem szoktam pattanásos lenni mensi előtt.. Most viszont az arcomon az államon az orromon is van.. Utalhat esetleg arra hogy sikerülhet a baba? Valakinek valami hasonló? Vagy semmi össze függés nincs..?!?2018. nov. 25. 22:11
1/3 anonim válasza:
Szerintem nincs osszefugges. Ha ossze is jott a baba akkor sem jelentkezne ilyen hamar tunetek, az elso tunet a menzesz elmaradasa. Pattanas lehet hormont, rossz etkezestol, stressztol... Vard meg mig kesik a menzeszed es tesztelj, addig kar is ezen porpgnod mert ilyenkor minden apro dolgot mar betudsz annak, hogy biztos ossze jott a baba. Es minnel jobban bele eled magad de vegul megjon a menzeszed annal rosszabb lesz.Kitartas es ne stresszelj ra!
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat.. Meg fogadom a tanácsodat :) próbálok nem rá gorcsolni a dologra..
2018. nov. 25. 22:23
3/3 anonim válasza:
Szia nekem mindig lesznek pattanások de most mikor sikerült az volt furcsa hogy semmi.es száraz voltam egesz héten semmi folyás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!