Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges, hogy a babámat érzem?

Lehetséges, hogy a babámat érzem?

Figyelt kérdés

9 hetes vagyok. Ne értsetek félre tudom, hogy lehetetlen, hogy a mozgását érezzem hisz még szinte nem is mozog, de ma reggel óta, hanyattfekvő helyzetben érzek az alhasamban (ott ahol UH-n is látszik a baba) egy kb szőlőszem méretű kis feszítést. Nem fáj, nem görcsöl, de egyértelműen ott van.

Lehetséges, hogy a babám?

2018. nov. 25. 16:24
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Bizosan nem a babát érzed, még tényleg nagyon pici és amúgy is a szeméremcsont mögött van.
2018. nov. 25. 16:50
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem. A méhed, vagy méhszalgod feszül,nyúlik. A magzatmozgás nem ilyen érzés (remegés, vibrálás, bugyborékolás érzés - ilyesmi szokott lenni az első magzatmozgás). Nekem 15. hetesen volt mindháromszor. Ennél persze lehetséges érezni előbb is pár héttel, de azért nem 9 hetesen. 😊
2018. nov. 25. 16:53
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehetséges, de ezt te is tudod mivel leírtad.
2018. nov. 25. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!