Ha kicsit szúrkal a hasamnal 29en kell megjonni e lehet majd baba.14 15 volt erős ovulációm. Remenykedhetek bababan szerintetek? -) )
En is gratulalok. :) varok, varok. Sajna görcsölget a hasam. Nalam ez nem jo jel.
Homerozes az az, hogy minden reggel még az ágyban fekve mersz egy hot (szajban, lehetoleg minden nep ugyanakkor) es csinalsz belole egy hogorbet. Peteérés utan feljebb megy a hő kb 3 tizeddel vagy tobbel, de ez azert ennel kicsit bonyolultabb, ha erdekel van rola sok cikk a neten. (ez vegulis inkabb arra jo, hogy latod ha nincs ovuláció vagy latod UTOLAG hogy volt, meg mikor. Elore az ovulációs teszt jo, szoval ha ez bevalt akkor azt erdmes hasznalni, en is azert merem csak mert nekem az elso gyermekunknel is nehezen jott a teherbeeses, es szerettem volna tudni hanyadan állunk, - van-e peteeresem- mert meg szoptatok, de ugytunik van)
En sajnos igen pesszimista vagyok es valoszinuleg ahogy + a teszt kapom is a progeszteront
Sajnalom en is.
Nalam a helyzet valtozatlan. Ejjel is nagyon fajt a hasam, 6ota aludni sem tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!