Istenhegyiben ugye nem tévednek a baba nemét illetően? 17hét
Nézd, nem valószínű.
Ugyanakkor el nem tudom képzelni,milyen olyan fiúsholmit lehet venni egy újszülöttnek,amit egy lányra nem lehet ráadni vagy fordítva ...
Ez nem a doktornő tapasztalatán múlik. Ez egy gép ami kivetít egy képet amit nagyon sokminden befolyásol. Ha odagyűrt egy kis köldökzsinórt a lába közé ami pont úgy vetítette ki a képet mintha a zacsija lenne, akkor simán lehet lány is.
Az ultrahang nem tökéletes kameraképet mutat hanem hang visszaverődéséből állít össze egy képet. Ez azért nem olyan egyszerű történet, mindegy milyen szeme van a doktornőnek.
Ha jól látszik is nem értem a kérdést...
El már nem fog tűnni, és ilyenkor már azért egyertelmű ha látszik.
És ő nem nagyon téved
Nekem már a kombinált teszten is megmondták ott, hogy kisfiam lesz. Nem a doktornő, hanem Bátorfi doktor úr, és hozzátette, hogy azért még ne vegyük tutira, majd a 18 hetes UH-n, de mondta, hogy egyértelműnek tűnik, és nekünk is megmutogatta, miből gondolja. 32 hetes vagyok, azóta látta
a saját dokim 3x, Bátorfi még 1x, meg babamozin egy szonográfus is, mindenki egyértelműen fiút mondott, úgyhogy én elhiszem, hogy nem tévedett. De elhittem elsőre is, nem vagyok vak, én is láttam, mikor mutatta, hogy a lányomon bizony ilyen alkatrész nem volt :D
Ha a baba jól fekszik és szépen mutatja, akkor ma már elég biztosra lehet menni szerintem ebben a terhességi korban. Tévedés inkább akkor van, amikor az sztk-s doki leszarja valójában, aztán csak odapillant és mondja, amit hirtelen lát, vagy ha a baba úgy fekszik, hogy nem lehet egyértelműen látni, esetleg túl korai még a dolog, és csak óvatosan tippelnek.
Ha Hajdú doktornő szerint egyértelmű, akkor szerintem azt nyugodtan elhiheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!