Aggódom amiatt, hogy elszámolták a terhességem! Lehet
ebből gond?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy azt hiszem, elszámolták a terhességem. A babám kezdetektől fogva legalább 1,5 héttel nagyobb az átlagnál. (Ezt bizonyítja az is, hogy az állítólagos 4.!! héten hasi! UH-al már volt szívhang)
Legutóbb pedig 82 bpd, 65 fl -re mondták, hogy 29 hetes. A ciklusom szerint is 2 héttel idősebb, és a méretei szerint is. Már dokit is váltottam, de ő sem meri felülbírálni az első orvos megállapítását. Mi lesz, ha túlhordom és a dokik nem figyelnek ránk kellőképp, mert azt hiszik , hogy még nem töltöttük be a 40 hetet?
szia, ezek a méretek mind becsült adatok.babó akkor fog megszületni amikor akar.
nekem 5.héten szintén hasi u.h.-gal volt szívhang.
13hetes kisfiú anyukája
sok boldogságot
2008. nov. 6. 08:59
2/11 anonim válasza:
Szia!
Ne aggódj! Az előző hozzászólónak igaza van, akkor születik meg amikor a baba akkar.
2008. nov. 6. 09:30
3/11 anonim válasza:
Utolsó hetekben úgyis jársz majd nst-re, ahol minden kiderül!
Szerintem ne izgasd ezen magadat, nem lesz semmi baj!
2008. nov. 6. 10:08
4/11 anonim válasza:
Nálunk is elszámolták, de a kislányom úgy döntött, hogy kibújik, nem foglalkozik azzal, hogy a doki hányadik hetet számolt. Nálunk is cca 1-1,5 héttel volt elszámolva a dolog.
2008. nov. 6. 10:30
5/11 anonim válasza:
Én is el voltam számolva.február 26 ra voltam kiirva és február 21 én szültem.Az egész teste lehámlott,azt mondták azért mert ez 2 hetes tulhordásnak felel meg..Semmi baja nem volt.10/10 apgárral született!!
2008. nov. 6. 10:42
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm Mindenkinek!
2008. nov. 6. 10:58
7/11 anonim válasza:
Szia nekem végig 2 héttel idösebb volt a baba a méretei alapján.40+2napra született.Ne izgulj tudják az orvosok a dolgukat.
2008. nov. 6. 14:28
8/11 A kérdező kommentje:
Köszi!
2008. nov. 6. 14:57
9/11 anonim válasza:
Melyik idiótának szerez örömet lepontozni az összes választ?Az orvosok tudják mi a dolguk!Az ultrahang és NST együtt elég biztonságos ahhoz,hogy ne legyen gond ha tulhordásról beszélünk,de ha még ezek után is kétség van akkor ott van a magzatviz vizsgálat..Kedves visszatérő lepontozó!Neked vagy nincs gyereked vagy fogalmad sincs miről van itt szó!De tudod mit?Pontozgass csak le!Nagyon remélem egyszer Te is teszel fel egy kérdést amire az összes választ lepontozzák,hogy téged kétségek között hagyjon!
2008. nov. 6. 15:05
10/11 anonim válasza:
Az adatok alapján tényleg nagyobb mint 29 hetes, de ne aggódj, az utolsó napokban rengeteg vizsgálat van amiből kiderül a túlhordás, pl. nézik a magzatvíz tisztaságát, a lepény érettségét. Ráadásul törvény van rá, hogy max. a 42. héten meg kell indítsák a szülést ha addig nem jött ki a baba, de a legtöbb kórházban már a 41. héten megindítják. Az nst-ből sajnos túl sok minden nem derül ki, viszont áramlásvizsgálatot mindenképp végeznek, az utalhat túlhordásra. Én az első lányomoat túlhordtam, nem vagyok orvos, de én magam is észrevettem az áramlásvizsgálatnál a monitoron, hogy egész más az ábra mint amilyen 2 héttel előtte volt, bent is tartottak a kórházban, a babám egészségesen született, csak a körmei voltak nagyon hosszúak és kicsit össze volt karmolva az arca, nert túl sokáig elidőzött odabnet... Jó babavárást! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!