Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy oldjam meg, hogy ne...

Hogy oldjam meg, hogy ne emelgessem? Nem lesz gond?

Figyelt kérdés
Második babánkat várjuk, az első 2 éves múlt, és próbálok leszokni arról, hogy emelgessem, de néha kiküszöbölhetetlen. Érdekelne azok tapasztalata, akiknek több gyerekük van. Nálatok nem okozott gondot terhesség során a nagytesó emelgetése?

2018. nov. 17. 22:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan megemelheted, 2 évesen nem lehet akkora súlya, ami ártana a picinek, főleg, hogy hozzá vagy szokva a terheléshez. Nálunk 14 hónap van a lányok között, nyilván emeltem pelenkázni, szoptatni, mászkáltam altatni a nagyot. Semmi bajunk nem lett. 😊
2018. nov. 18. 00:58
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Tizenpár kiló felemelésétől nem fog megindulni a szülés. :) Sőt, pont az tesz rosszat, mikor valaki annyira kíméli magát az első héttől kezdve, hogy minimálisra sorvad az izomzata, a helyére meg zsír kerül...
2018. nov. 18. 01:04
 13/18 anonim ***** válasza:
Szia! Én írtam ki tegnap kérdést a 20-25 kgról, és egy gyógytornász írt, hogy ő nehezebbetvis emelt és semmi gond nem volt.
2018. nov. 18. 07:52
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2018. nov. 18. 08:36
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, nekem rég megvolt a kicsi mikor ennyi idős volt a nagy szóval nyilván emelgettem. 1,5 évesen már 13 kg volt pedig, semmi gondot nem okozott. 21 hónap a különbség, szóval nem napi 1-2 alkalom volt mikor emeltem, főleg a terhességem első hónapjaiban, pl pár emelet meg hasonló. Amilyen súlyhoz hozzá vagy szokva, az nem fog problémát okozni problémamentes terhességnél.

Persze ha kímélni kell magad az más, csak ilyet nem említettél.

2018. nov. 18. 09:43
 16/18 anonim ***** válasza:
Jézusom, ne legyél már ennyire paramami. Ha nincs a méhszájon a méhlepény, vagy nincs egyéb problémád, ami miatt veszélyeztetett terhes vagy, nyugodtan felrakhatod a gyereked a biciklire. Én tegnap kézben cipeltem a lázas 2,5 évesemet. Kb 5 perc séta volt, jelentem semmi bajunk. 21hkm
2018. nov. 18. 20:37
 17/18 A kérdező kommentje:
Nem vagyok paramami. Miért kell ilyen lekezelő hangnemben válaszolni? Valahogy a többieknek sikerült kedvesen megosztani a tapasztalatjukat. Nem kell bunkózni...
2018. nov. 18. 22:01
 18/18 anonim ***** válasza:
Én az elején még emelgettem a 15 kilós 2 évesem, de nem tettem túl jól. 16 hetesen már 2110 volt a méhszájérték, azóta szigorú fekvés, szóval lehetőségem sincs az emelgetésére. (Alkati méhszájgyengeségem van, ami most derült ki, az előző terhességnél azt hitték, hogy fertőzés okozta a korai méhszájnyílást, de nem.)
2018. nov. 19. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!