Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen a magzatvíz szivárgás?

Milyen a magzatvíz szivárgás?

Figyelt kérdés

Tudom 1000 meg egy kérdés volt már ebben a témában de én nem kaptam választ a kérdésemre. Most az előbb volt olyan hogy előre hajoltam és éreztem hogy valami becsurog, a wcn vizes állagú folyadékot láttam a bugyiban. Most tettem oda wcpapirt hogy lássam e hogy ha az nedvesedik fel óra alatt akkor az volt e. (Ezt olvastam, ezt kell csinálni)

A nyákdugó milyen ha távozik?

Lehet olyan mint egy nagyon bő folyás, ami úgy jön ki mintha nem tudnám vissza tartani a pisit?

Valakinek van ehhez hasonló tapasztalata? Vagy tud hozzá szólni az én esetemhez?

38+4

2018. nov. 17. 18:02
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Éjjel fél 12 óta nem alszom, 3-4-5 percenként törnek rám a fájások, meleg fürdőre sem múlt el, de egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy josló e. Nem erősödnek de nem is akar elmúlni. És ne is rendszereződik. Tudom most mindenki ordibalni fog velem hogy menjek a kórházba, de egyszerűen nem merek
2018. nov. 18. 04:12
 12/17 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de régen be kellett volna menned a kórházba. Első szülés átlagban 14-16 óra. Lehet szivárog a magzatvized és fájásaid vannak, irány a kórház, nem viccből írtam a fertőzésveszélyt, ténykeg nem tudom mire vársz! Ügyesek legyetek a babával, holnap ilyenkor már babázni fogsz:)!
2018. nov. 18. 04:57
 13/17 anonim ***** válasza:
55%

Mi az, hogy nem mersz kórházba menni?? Te normális vagy?? A gyerekkel meg majd csak lesz valami??

Arra gondoltál remélem, hogy 37 hét után bármikor megszülhetsz? Mondjuk 37 előtt is, de ez most lényegtelen.

2018. nov. 18. 06:03
 14/17 anonim ***** válasza:
Mi történt, megszületett?
2018. nov. 18. 12:59
 15/17 A kérdező kommentje:
Igen meglett a kislányom, 2750g 52cm 12:00kor pontosan
2018. nov. 18. 15:27
 16/17 anonim ***** válasza:
Nagyon gratulálok! Nagyon jó egészséget kívánok Nektek! Mikor mentél be végül a kórházba?
2018. nov. 18. 19:14
 17/17 A kérdező kommentje:
A hozzászólásom után egyből
2018. nov. 21. 04:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!