32 hetesen mekkorának mérték a babádat?
Az AC-t egy nullával elírtad.
Bpd 82, Ac 274, FL 68 volt 32+2-n.
Ez alapján egyáltalán nem nagy a tiéd. Amúgy 3300-zal és 49 cm-vel született végül a 38+4-en.
Kereken 34 hetesen volt az AC 311, FL 69, de HC-t mertek es nem BPD-t a fejnel, a HC 321 volt. Szerintem ezek hasonlo meretu babat felteteleznek, mint a tied, csak nekem ugye egy jo hettel idosebb volt a terhesseg, amikor vizsgaltak.
2620g volt a becsult suly.
Kb egy jo hettel volt nagyobb meret szerint az atlagnal, de olyan nagy elteres ez. 3700-3800g-ra mondtak a varhato szuletesi sulyt.
Ez nagyjabol igaz is pett volna, de vegul be kellett inditani a szulest, ket hettel hamarabb jott es 3340g, 54 cm lett, 35 cm-es fejjel.
Nem lett volna 4 kilos meg akkor sem, ha vegig bent marad.
Masik fiam nagyobb volt az utolso uh-n, o egy hettel erkezett hamarabb es 3700g lett, 58 cm, 36-os fejjel. Meg o sem lett oriasi.
Siman befordulhat.
Nekem 35 hetesen fordult be, majd 36 hetesen visszament harantba, azutan faros volt par napig es 37 hetesen ismet fejjel le volt. Par nappal ra inditottak, mar nem volt ideje forogni. De vannak ilyen forgolodos babak.
33 hetes uh alapján: BPD:90,5 mm, AC: 333 mm, Femur: 69,4 mm. Ekkor 36 hetes baba méreteinek felelt meg a fiam, akit végül 37+4 naposan szültem, pontosabban császármetszéssel született 3960 grammal és 54 cm-el. Ő akkor már fejvégű volt.
Elviekben nem kizárt, hogy még be tud fordulni. Az egyik ismerősömnek 36 hetes terhességnél fordult meg, átlagos méretekkel született a babája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!