Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi az, amit tilos terhesen...

Mi az, amit tilos terhesen EZEKEN KÍVÜL?

Figyelt kérdés
Vivi, alkohol, energiaital, túlzott kávéfogyasztás, nagyot emelni, nyers halat és nyers tojást enni. Ezek tudom. EZEKEN KÍVÜL mi van még? :)
2018. nov. 14. 18:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Csak tudnám h miért lett mindenki lepontozva????
2018. nov. 15. 08:30
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem pl. van aki azt hiszi, hogy a bolti tej nyers....
2018. nov. 15. 10:26
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem tudom, ki pontoz le, de tőlem ment a zöld kéz,minden válasz nagyon hasznos volt! Első terhesség, így parázok kb. mindenen :)
2018. nov. 15. 10:56
 14/16 anonim ***** válasza:
A nyers tejből készült sajtok.
2018. nov. 15. 13:45
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

Kábítószer kimaradt. ;)

A mosatlan gyümölcs, zöldség is veszélyes lehet,főleg ha a földről lettek összeszedve (toxoplazmózis miatt).

A hasat se ajánlatos ütni, sőt olyat is olvastam, hogy állítólag simogatni se szabad, mert összehúzódást okozhat. Engem nem izgatott, simogattam tovább. :D

Ugrálni se jó ötlet, futni se.

2018. nov. 15. 19:50
 16/16 anonim ***** válasza:
0%

Jut eszembe, a masszázs is tilos, a fürdőzés is (ha nyitott a msz).

Én amúgy 36.hétig bicikliztem, rá egy hétte megszületett a fiam.

2018. nov. 15. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!