Mi az, amit tilos terhesen EZEKEN KÍVÜL?
Figyelt kérdés
Vivi, alkohol, energiaital, túlzott kávéfogyasztás, nagyot emelni, nyers halat és nyers tojást enni. Ezek tudom. EZEKEN KÍVÜL mi van még? :)2018. nov. 14. 18:41
11/16 anonim válasza:
Csak tudnám h miért lett mindenki lepontozva????
12/16 anonim válasza:
Szerintem pl. van aki azt hiszi, hogy a bolti tej nyers....
13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem tudom, ki pontoz le, de tőlem ment a zöld kéz,minden válasz nagyon hasznos volt! Első terhesség, így parázok kb. mindenen :)
2018. nov. 15. 10:56
14/16 anonim válasza:
A nyers tejből készült sajtok.
15/16 anonim válasza:
Kábítószer kimaradt. ;)
A mosatlan gyümölcs, zöldség is veszélyes lehet,főleg ha a földről lettek összeszedve (toxoplazmózis miatt).
A hasat se ajánlatos ütni, sőt olyat is olvastam, hogy állítólag simogatni se szabad, mert összehúzódást okozhat. Engem nem izgatott, simogattam tovább. :D
Ugrálni se jó ötlet, futni se.
16/16 anonim válasza:
Jut eszembe, a masszázs is tilos, a fürdőzés is (ha nyitott a msz).
Én amúgy 36.hétig bicikliztem, rá egy hétte megszületett a fiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!