Ani1993 kérdése:
6 hetes kismama vagyok hányinger elleni praktika?
Figyelt kérdés
Hétfő óta minden percen hányingerem van de hányni nem tudok valami okos kis praktika ? A citromot már próbáltam de ki mozdulni sem tudok a házból . Mikor lesz ennek vége?2018. nov. 14. 10:52
11/16 anonim válasza:
Nálam az átvészelni azt jelentette,hogy pár óráig viszonylag jól voltam és nem szenvedtem 0-24ben
12/16 anonim válasza:
3# vagyok lelep = Előző csak javítót a telefon. Nálam ami segített a kóla és a csípős kaja 😂 és akkor nem 0-24ben voltam rosszul hanem csak olyan felé napokat :D
13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat 😊 most voltam dokinál szóltam hogy reggeltől estig hányingerem van kaptam rá gyógyszert de főtt ételt nem tudok enni egyáltalán meg a hűtőt sem tudom ki nyitani és főzni egyáltalán nem tudok ...😒 A szagoktol készülök ki .... Ha piritost eszek csak az baj vagy csak sima kekszet ? Mást egyáltalán nem tudok pedig farkas éhes vagyok és úgy érzem le vagyok gyengülve pedig csak hétfőn kezdődött a hányinger 😢
2018. nov. 14. 20:48
14/16 anonim válasza:
nem baj! egyél azt ami jól esik...ha az csak pirítós akkor azt :) feljebb írtam,hogy én 14-15 hétig csak azon éltem, semmi főtt kaját nem tudtam megenni
15/16 anonim válasza:
23 hetes vagyok és még a mai napig hányok ha valami oknál fogva elfelejtek magammal vinni rágót.Halvány lilám nincs hogy mi van benne amitől elmúlik az émelygésem de még a kaja se jön ki ha időben elkapom. (sötétkék orbit) szerintem ha megszülök soha többet nem fogok rágózni...
16/16 A kérdező kommentje:
Nekem 2 év után jött össze a pocaklakonk és nekem ez az első babám úgyhogy eléggé megkínoz most így elsőre ... Csak legyen hamar vége mert nagyon éhes vagyok és nem tudok enni 😒 amúgy nagyon különös ilyenkor a női test idáig nem ittam kólát most még iszok óránként egy két kortyot és úgy amennyire enyhül a hányinger ... De idáig még meg inni sem tudtam .. nagyon kívánom a húst de nem tudnék enni 😭😭😭 hogy kívánom 😭😟😟
2018. nov. 14. 23:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!