Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki milyen babaápolási cikkeket...

Ki milyen babaápolási cikkeket vesz a babájának?

Figyelt kérdés
És lázcsillapító kúpból,pelenkából,hasfájás elleni teából milyet vesztek/vettetek a babának?
2010. jún. 25. 21:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Gyógyszertári+Babe (posikenőcs, fürdetőkrém, koszmó elleni sampon), Libero, Germicid-C, nem adtam teát.
2010. jún. 25. 21:06
 2/8 anonim ***** válasza:

Babaápolásból először érdemes kipróbálni a gyógyszertári terméket, amit majd receptre kapsz.

Nekünk nem vált be, 1 hónapos kortól Babé termékeket használunk (egy esélyt azért adtunk a patikai cuccoknak).

Libero pelus válik be nekünk, de minden babának és mamának más a jó.

Lázcsillapítóból nincs túl sok választásod, germicid-c és kész, majd 3 hónapos kortól lehet a többi: panadol, nurofen.

Teát kár megvenni előre, nem minden baba hasfájós.

2010. jún. 25. 21:09
 3/8 anonim ***** válasza:

gyógyszertári fürdető,majd 3 hónapos kortól gabi.popsikrém:sudokrém,gabi olaj;hintőpor,testápoló(mind a 20hós mind a 3 hetes kicsinek)

teát nem használtunk.

pelus,kicsinek legjobban a huggise jön be,a nagynál teljesen változó.éjjelre papresr,napközben libero,sparos prettybaby,de volt neki Dm babylove....

lázcsillapító germicid,és amikor már vagy súlyban vagy korban eléri,onnantól nurofen kúp vagy szuszpenzió

2010. jún. 25. 21:13
 4/8 anonim ***** válasza:

Én nem vettem előre kozmetikumokat, gyógyszereket, a gyerekorvos írta fel.

Pelenkából Pampers

Mecsek bébi tea

2010. jún. 25. 22:02
 5/8 anonim ***** válasza:

Lázcsillapítót majd az orvos ír fel, fürdetőkrémet is, olajat, alkoholt, popsikrémet, hintőport.

Sampont vettem előre (babe, drága, de sokáig elég, gyszertárban lehet kapni), huggies pelust (2-től 5 kg-ig), neogranormon popsitörlőt, steril vattát, fültisztító pálcikát.

Hafájás elleni teából mecsek baby-t, de ezt nem kell előre megvenni sztem.

2010. jún. 25. 22:37
 6/8 anonim ***** válasza:
Pelenkából Pamperst vettem, de a Liberót is ki fogjuk próbálni, mert sokan dicsérik.Ápolószereket ( sampon, fürdető, hintőpor stb) nem veszek, egy darabig úgyis az orvos által felírt gyógyszertárit használhatjuk csak.Majd ha azok elfogynak akkor.Popsitörlőből Neogranormont vettem.Popsikenőcsből Bepanthent fogok venni. (Tudom, hogy nagyon jó a Sudocrem, de borzasztóan büdös, olyan hal szagú)Hasfájás elleni teát nem veszek.A barátnőm az Espumisan cseppekre esküszik, és mindig megnyugodott tőle a kislánya.Lázcsillapító kúpról most hallok először, de köszi az infót, utána nézek.
2010. jún. 26. 07:31
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Pampers pelenka, Neogranormon törlőkendő, Sudocream a kis popsijára (nekem nem halszagú, hanem fahéjas, nagyon jó az illata), Johnsons sampon, olaj, gyógyszertári testápoló (a többitől kiütéses lett). Nurofen kúp, teát még soha nem ivott, csak vizet. 11 hónapos.

2010. jún. 26. 13:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Senki nem irta az Infacol-t, tea helyett, nalunk nagyon bejott!
2010. jún. 26. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!