Ki milyen babaápolási cikkeket vesz a babájának?
Babaápolásból először érdemes kipróbálni a gyógyszertári terméket, amit majd receptre kapsz.
Nekünk nem vált be, 1 hónapos kortól Babé termékeket használunk (egy esélyt azért adtunk a patikai cuccoknak).
Libero pelus válik be nekünk, de minden babának és mamának más a jó.
Lázcsillapítóból nincs túl sok választásod, germicid-c és kész, majd 3 hónapos kortól lehet a többi: panadol, nurofen.
Teát kár megvenni előre, nem minden baba hasfájós.
gyógyszertári fürdető,majd 3 hónapos kortól gabi.popsikrém:sudokrém,gabi olaj;hintőpor,testápoló(mind a 20hós mind a 3 hetes kicsinek)
teát nem használtunk.
pelus,kicsinek legjobban a huggise jön be,a nagynál teljesen változó.éjjelre papresr,napközben libero,sparos prettybaby,de volt neki Dm babylove....
lázcsillapító germicid,és amikor már vagy súlyban vagy korban eléri,onnantól nurofen kúp vagy szuszpenzió
Én nem vettem előre kozmetikumokat, gyógyszereket, a gyerekorvos írta fel.
Pelenkából Pampers
Mecsek bébi tea
Lázcsillapítót majd az orvos ír fel, fürdetőkrémet is, olajat, alkoholt, popsikrémet, hintőport.
Sampont vettem előre (babe, drága, de sokáig elég, gyszertárban lehet kapni), huggies pelust (2-től 5 kg-ig), neogranormon popsitörlőt, steril vattát, fültisztító pálcikát.
Hafájás elleni teából mecsek baby-t, de ezt nem kell előre megvenni sztem.
Szia!
Pampers pelenka, Neogranormon törlőkendő, Sudocream a kis popsijára (nekem nem halszagú, hanem fahéjas, nagyon jó az illata), Johnsons sampon, olaj, gyógyszertári testápoló (a többitől kiütéses lett). Nurofen kúp, teát még soha nem ivott, csak vizet. 11 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!