Mi a baj a Marcell névvel, szerintetek is "nagyon ronda név"?
Az Emesés vagyok!
Köszönöm a név-dicséretet, Nekünk is nagyon tetszik, és ez is lesz a neve a kiscsajnak. :-)
A "Gáspár, és Győző" ötlet haláli jó!!!!! :-)))))
Mindenkinek jó egészséget!
33 heteske
Ha fiam lesz Marcellnak fogják hívni,ez már réges rég eldöntöttem,még a babaprojekt alatt!
Persze anyós egyből jött,hogy azt Ő bizony meg sem tudja jegyezni!ÉÉÉÉSS??
Nekünk ez a favorit!Különben is olyan édes a Marci-zás!!!!
A Jázmin csodálatos,talán el is gondolkodom rajta ha esetleg lányunk lenne!! :)))
Szia!
Szerintem szép név a Marcell!
Az én fiam Gellért, és mindenki megrökönyödve kérdezte, hogy "Neked tetszik ez a név?"-valószínű, ha ezt adtam a fiamnak! Nekem is jöttek azzal, hogy nem tudják majd megjegyezni, sajnálom gondoltam magamban. A férjemet Andrásnak hívják, és főleg a dédik kérdezgették, hogy miért nem jó nekem az András??? Semmi közük hozzá.
Az unokatesóm csinálta a legjobban. Hiába kérdezgettük, hogy mi lesz a neve, még az utolsó héten is azt mondta, hogy nincs eldöntve, és utána küldték az smseket, hogy megszületett .... Alex. Így utólag már senki nem mondott rá semmit. Végül kiderült, hogy ők már régen eldöntötték, csak akármit mondtak mindig volt valaki aki kifogásolni valót talált benne. Pl. Így hívják a szomszéd kutyáját, jaj van egy nagyon rossz gyerek az iskolában, akit így hívnak, az oviban egy ilyen nevű gyereknek tanya-nyála (bocsi)mindig egybe van.
Szóval végül kész tények elé állítottak mindenkit!
Hát, én már 10 perce a Gáspár Győzőn nevetek! :DD
Legközelebb mi is bevetjük ezt! :)) A Marcell pedig szép név!
nekem nagyon tetszik :D
és így hívták a volt osztálytársamat :)
a Jázmin nekem sem tetszik..bár ízlések és pofonok :D
13l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!