Mik a tünetek, a huvelykupot mikor irja fel a doki, milyen panaszoknál?
Szió.Nekem álltalában akkor írja fel,ha égő , viszkető érzés van a hüvelyemben,ezt mindig jelzem neki.Olyankor az együttlét sem megy a párommal,mert iszonyúan fáj.Viszont volt már olyan,hogy panaszmentes volta és a dokim a vizsgálat alapján megállapította,hogy gond van és kaptam is a tabit.Fontos,hogy mindig kezelve legyen.A születés pillanatáig a picinek nem árt,nekünk viszont nagyon kellemetlen lehet.Remélem tudtam segíteni.
Üdv:36heteske
szerintem sokféle kup van
nekem azert irt fel kupot, mert szerelmeskedes kozben nem voltam eleg nedves, es "kidorzsolt" a parom, pedig sosem volt ilyen problemam, sot, mindig nagyon gyorsan nedvesedtem, es nagyon. most meg egyszeruen nem.
nekem nem tetszett a kup, meg hogy "olajosat" pisilek utana, meg draga is volt, ugyhogy attertunk a sikositora.
gondolom vagy ezerfele huvelykup letezik, ezerfele panaszra. az enyem csak egy volt a sok kozul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!