Lehet canesten huvelykupot hasznalni terhesseg alatt?
Szia!
Én 30 hetes kismama vagyok, és tegnap mondta a nőgyógyász, hogy van egy kis hüvelygombám. Körülbelül 2 hete borotválkoztam azon a bizonyos intim helyen, és már másnap éreztem, hogy valami nem stimmel. Azt mondta a doki, hogy valószínű nagyon felsértettem a bőrömet, és emiatt alakult át, az egyébként normális bacim... vagy mim.
Hát nagyon kiborultam, mert még soha nem volt semmi ilyen jellegű betegségem. Kaptam rá Canesten hüvelytablettát, amiben 6 darab van, minden este egyet kell felhelyeznem, valamint ajánlotta a canesten krémet külsőleg.
Tegnap alaposan utána olvastam, és mindenhol azt írják, hogy ilyenkor a párunkat is kezeltetni kell. Én kérdeztem, hogy férjemnek is kell-e valami gyógyszer, de azt mondta, hogy nem, mivel ez nem egy nemi úton elkapott gomba:o. Most igazából nem értem, hogy kell-e kezelni őt, vagy sem.
Még annyit, hogy mindenképpen menj el orvoshoz! Megnézi, hogy milyen stádiumban van a fertőzésed, hogy milyen gyógyszerre van szükséged, és majd az alapján szedj bármit is.
Canesten végig szedhető.
Most vagyok túl egy 14 napos kúrán (végre vége, bár ki tudja meddig), és alaposan kikérdeztem a dokimat!
A kúp helyileg szívódik fel, semmi baj nem lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!