Minden rendben lesz? Egy hèt kèsès, pozìtìv tesztek, barnàzàs, görcsök.
Figyelt kérdés
Orvosnàl tegnap voltam, aki megvizsgàlt, ès mondta,hogy 4-5 hetes terhes vagyok,ìrt fel progeszteront, szedek magnèziumot, a görcsre nospat. Hètfőn kell mennem uh- ra.2018. nov. 10. 12:11
2/8 anonim válasza:
Minden rendben lesz ha eljarsz dokihoz rendszeresen es betartod azt amit mond
3/8 A kérdező kommentje:
Igyeksze, próbàlok pihenni, ès szedem a gyógyszert. Fèlek kicsit, hogy mit làt az uh-on.
2018. nov. 10. 12:33
4/8 anonim válasza:
Szivverést még nem, csak petezsakot!
Igazabol az egesz terhesseg ilyen, izgul mindenért az ember :) ha meg megszületik méginkbb :)
5/8 A kérdező kommentje:
Kb 12 ève volt utoljàra pozitìv tesztem, 11 èves a fiam! Vàgytunk kistesóra, de nem jött. Ès most,hogy pozitìv lett
teszt, aggódàssal teli öröm van.
2018. nov. 10. 12:45
6/8 anonim válasza:
Jaaa akkor már tapasztalt édesanya vagy. Igen sokat vártál megértelek... de biztosan nem lesz baj
7/8 A kérdező kommentje:
Remèljük, hogy minden rendben lesz.
2018. nov. 10. 12:56
8/8 A kérdező kommentje:
Màr vèrzek,beszèltem az orvossal, azt modta, haerősödik a vèrzès, akkor iràny a kórhàz,duplàzzam meg a gyógyszert ès feküdjek. A holnapi uh- t előbbre hozta.
2018. nov. 11. 09:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!