Más is van rajtam kívül, akinek ilyen időben nem akar lecsúszni az a bizonyos 3liter víz?
Mert persze, mikor olyan meleg volt, akkor ittam, ha kellett, ha nem. De ilyen időben nem kell, pedig tudom, hogy muszáj inni!
Ti hogy vagytok ezzel? Mennyire tartjátok be a 3 liter vizet/folyadékot?
Köszönöm.
24 hetes kismama
Ja,és még annyit, hogy előtte, terhesség előtt engem sem érdekelt hogy sokat igyak, sőt.Csak most, pláne a szoptatás alatt.
Oda kell készíteni a konyha asztalra, vagy szekrényre a vizet, üvegben, kancsóban, és akkor jössz-mész és iszol belőle.Észre sem veszed, és egész nap szépen lecsúszik.Tudatosan kell inni.
Mikor úgy fel voltam fázva hogy véreset pisiltem, nem gyógyszerekkel, hanem rentgeted folyadékkal kúráltam magam, kamillateával, vízzel, ami pár nap alatt helyre tett, kitisztított, és azóta is rendeben van minden.Ez csak egy példa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!