A laborban azt mondták, h nem lesz meg az AFP-m a 18. heti UH-ra. Ettől függetlenül elvégzik a genetikai UH-ot?
Figyelt kérdés
Vagy az is elképzelhető,h az AFP előbb lesz meg,és a hepatitis miatt rendeltek 3 hét múlva az eredményért,h egyszerre hozzam el a leleteket a védőnőtől?Nálatok hogy volt?Azt sem értem,h a dokim ezzel nincs tisztában?Ugyanazon alkalommal adta mindkettőre az időpontot-abban az intézményben dolgozik-két hét+két nap a kettő közötti idő.Ezeket a dolgokat nem nekem kellene tudnom,én elvileg mint laikus fizetem a dokinak a 6ezret/vizit/15perc:(,elvárhatnám h odafigyeljen,nem?Aggódom épp eleget a baba miatt,még ezen is stresszeljek,h hogy fogadnak majd az UH-on?2010. jún. 25. 15:27
1/7 anonim válasza:
Megcsinálják a lelet nélkül is az ultrahangot!Nálunk az AFP-re 10 napot, a Hepatitis-re 4-5 hetet kell várni.A dokid ezt lehet tényleg nem tudja mert ezeket az infókat nekem mindig a laborosok mondták a vérvételnél.Sok elemző cég van ide-oda küldözgetik a véreket.Nyugi semmiképp ne stresszelj,jó babavárást! 19 h.kismama
2/7 anonim válasza:
Nekem úgy volt, hogy az afp-re és a hepára egyszerre vették le a vért, az afp 2 hét múlva, a hepat. pedig 3 hét múlva lett kész. Az afp-t 2 hét múlva, a genetikai uh előtt elhoztam. Elvileg csak azzal lehet menni uh-ra.
3/7 anonim válasza:
Ja, és ne idegegeskedj ilyen miatt! :)
4/7 anonim válasza:
Szia! hát ez egy jó kérdés, csak mert mikor én mentem a 18.heti ultrahangra, akkor a doki elkérte a papírt és csak utána csinálta az ultrahangot, ez nálunk így volt, lehet egyébként, hogy csak ezzel a AFP-s lelettel együtt csinálják meg az ultrahangot.
5/7 anonim válasza:
Megcsinálják az ultrahangot az AFP hiányában is, de értékelni csak úgy tudják majd, ha már az AFP is meglesz.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat!Látom sokan csücsülünk itt,várjuk h teljen az idő.
2010. jún. 25. 16:04
7/7 anonim válasza:
Nekem az uh-n a kutya nem kérte az AFP leletemet. Nálam volt, de külön lapon, tehát még nem volt beírva a kiskönyvbe!
Szóval nem törvényszerűen kell hozzá!
---
Amúgy az AFP tényleg előbb megvan, nyugodtan menj be, s érdeklődj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!