Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Friss toxoplazma fertőzés a...

Friss toxoplazma fertőzés a terhesség első harmadában? Akinek hasonló gondja van, kérem írjon.

Figyelt kérdés

Sajnos biztosra kiderült, hogy toxoplazma fertőzésem volt a terhesség első harmadában. 16 hetes vagyok most, a 12.-héttől szedem a Rovamycin antibiotikumot. Most magzatvíz vizsgálatra várok.

Sorstársakat keresek!

2010. jún. 25. 12:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy minden jól alakult, sok boldogságot a picihez! :)
2012. jan. 4. 15:26
 12/14 anonim ***** válasza:

Gratulálok a babához! Örülök, hogy jól vagytok.

Nem lehetett egyszerű a terhességed és az azutáni időszak sem. Köszönjük, hogy megosztottad velünk. Biztosan segít, ha valaki hasonló helyzetbe kerül.

2012. jan. 4. 16:33
 13/14 anonim ***** válasza:

Úúúúú, nagyon gratulálok! :)

Minden jót nektek!

2012. jan. 4. 21:23
 14/14 anonim válasza:
Nagyon örülök, hogy ilyen jól alakult a fiaddal a helyzet.És gratulálok hozzá mert ehhez a kitartáshoz és bizakodáshoz nagyon sok erő kelletett biztosan. Én most vagyok a 23. hétben és most megyek csütörtökön erre a toxoplazmás vérvételre. Remélem, hogy nem lesz semmi gond, de ha sajnos még is akkor rólad veszek majd példát!!!
2012. márc. 19. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!