Mit jelent ez? Méhszáj.30 hetesen 2110?
Szia!
Nézd csak, ezt találtam neked:
Méhszáj értékei:
3000 zárt méhszáj, a méhnyak 3 ujjnyi
2000 zárt méhszáj, a méhnyak 2 ujjnyi
1000 zárt méhszáj, a méhnyak 1 ujjnyi
3100 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
2100 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
1100 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
3110 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
2110 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
1110 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
3111 3 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
2111 2 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
1111 1 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
Szerintem ha sokat pihensz, és szeded a magneB6-ot, akkor nem lesz gond!
Picit furi nekem, hogy a dokid semmit nem mondott :-(
Boldog babavárást!:-) 34hetes
néma gyereknek anyja se érti szavát kismama!
ha ő nem képes elmondai, KÉRDEZZ TE!!!
A TE BABÁDRÓL VAN SZÓ..NEM????
Annyit jelent még, hogy a SOTE-n ezzel már befektetnek, ha normális az orvosod! Tehát az előttem szólónak igaza van, PIHENJ!
Második válaszoló, én is azok közé tartozom, aki az orvos előtt leblokkol és amikor kijön, akkor kezd el gondolkodni, hogy mit is hallott!
Köszönöm a válaszokat, most már legalább tudom, mit kell tennem. A "néma gyereknek anya sem érti.." megjegyzésre reagálva, a válaszom: ha nem tudod mi áll a háttérben, akkor ne okoskodj! Amúgy kérdeztem én nem egyszer, csak választ nem kaptam rá. :(
Csak hogy tisztán lásson mindenki, a dokim elment szűlni, idő közben kellett orvost váltanom, mire kitapasztaltam hogy le*rja a fejem és csak a pénzemre hajt, próbáltam dokit váltani, de ilyen idősen már senki sem vállal el, a rizikó miatt.
Röviden: köszönöm szépen minden kedves, segítőkész nőnek, hogy megnyugtatott a válaszával és remélem valóban nem lesz gond.
Szia!
Második vagyok....ne aggódj, és ne idegeskedj, ez most a legfontosabb!
Sajnálom, hogy ilyen a dokid:-(
Nem tudom, hogy merről írsz, és melyik kórházban fogsz szülni? Én a János kórházban tudnék orvost ajánlani neked, aki véleményem szerint megbízható, jó és lelkiismeretes orvos.
Ha gondolod jelezd nyugodtan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!