Hány hetesnek felel meg ez a has? Tippelnétek? Mindenki azt mondja kicsi, kívancsi vagyok ti hogyan látjátok.
Köszönöm szépen a válaszokat!
(Nem én pontoztam le a válaszokat, mindenkinek zöld kezet adtam, hiszen ebben az esetben nincs rossz tipp szerintem)
Persze, tudom hogy a has mérete nem sokat számít, ez inkább csak szimplán kíváncsiság hogy mások mekkorának latják.
Megnyugodtan mert akkor jól gondotlam hogy megfelelő ez a méret a koromnak a válaszok alapján is.
27 hetesek vagyunk 🤗
Nekem 30 körül volt ekkora első babával. :) mondták, hogy kicsi, de hát na..
Pont 27 hetes voltam, amikor egyértelműen látszott, hogy nő a hasam. Addig max mintha felpuffadtam volna.
39 hetesen egyáltalán nem volt kicsi a hasam, szóval gyorsan nőtt az utolsó trimeszterben.
Köszönöm nektek is a válaszokat!😊
Nekem kb 24dik héttől kezdett nőni, kb 3 hét alatt nőt egy nagyobbat.😊
Pacsi 18-as, én is pont így vagyok vele. :D
Elsővel is nagy hasam volt, de most a másodikkal még nagyobb. Rettegek mi lesz a vége. A vicc hogy eddig összvissz 3 kilót híztam, mégis a hasammal nyitom az ajtót 20 hetesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!