Tényleg kicsi lenne a pocakom? Meg tippelnétek hányadik hétben járok? Hátha megnyugszom. És szerintetek fiút vagy lányt várok?
2010. máj. 22. 11:56
2/20 anonim válasza:
Szia! nagyon szép pocód van! :)) szerintem valahol a 28-29.hétben lehetsz :) nekem is ugyan így nő a pocim és nekem fiú lesz, szóval én azt tippelem, hogy neked is fiú. :))
3/20 anonim válasza:
Ez nem kicsi egyáltalán,sőt! Sztem 36-40. hét között valahol
4/20 A kérdező kommentje:
:)
Még várok, de ígérem nem sokára elárulom!
2010. máj. 22. 12:08
6/20 anonim válasza:
Nekem ennél kisebb van, és kábé az enyém is ilyen formájú.
29. hétben vagyok, úgyhogy szerintem te előrébb vagy kábé egy hónappal. Kábé olyan 34 hetes vagy, vagy annál több.
Nekem egyébként lányom lesz. :D Gratula a babához
7/20 anonim válasza:
Szia!34-36 hetes és fiú!Én 35 htes vagyok,de nekem nincs ekkora hasam és kislányt várok!:):)
8/20 anonim válasza:
32 hetes, és kislányt vársz :))))
9/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ezek alapján azt hiszem megnyugodhatok!
Holnap lépek a 31. hétbe és kisfiam lesz:)
Akkor valóban nem pici a poci? Annyira idegesítő a rosszindulatú embereket hallani:" nahát nekem már ilyenkor sokkal nagyobb hasam volt"...."mostanában valahogy nem nő a pocakod"......
2010. máj. 22. 12:54
10/20 anonim válasza:
Semmit nem jelent a méret, nekem sem volt nagy, de a babám viszont ahhozképest nagy volt. Még a doki is nagyot nézett, amikor császárnál kiemelte. Kérdezte is azonnal, hogy ilyen nagyra számítottunk-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!