Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tényleg kicsi lenne a pocakom?...

Tényleg kicsi lenne a pocakom? Meg tippelnétek hányadik hétben járok? Hátha megnyugszom. És szerintetek fiút vagy lányt várok?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2010. máj. 22. 11:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

De hülyeség! Miért kellene nagynak lennie a pocaknak?! Az enyém hatalmas volt és most is az, ezért jól kinyúlik és kireped a bőröm és nehezen mozgok, hát baromi jó :D

Egyébként meg nem is kicsi a hasad!

2010. máj. 22. 13:03
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
12:03-as vagyok, akkor nem tévedtem olyan sokat :) de ezt viszont jól eltaláltam, hogy fiú lesz :)) szép pocid van, ne is foglalkozz a sok hülyével, kit érdekel nekik mekkora hasuk volt, most te vagy a lényeg nem más!! :))
2010. máj. 22. 13:04
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Nagyon szép a pocakod,és szerintem a korának megfelelő.Nem kell foglalkoznod azokkal akik azt mondják,hogy "nekik ennyi idősen"...Örülj neki,hogy nem olyan nagy.Legalább nem lesz annyira csíkos,és csúnya se szülés után.
2010. máj. 22. 13:33
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Én is 31. hétben járok szintén kisfiúval és nekem sokkal kisebb a hasam, mint másnak 24-25 hetesen, de mindig megnyihtat a doki hogy semmi baj, ez nem számít.

Nekem attól kisebb hogy a kisfiam nagyon bent és lent fekszik, és mivel a csípőcsontom elég széles, ezért belesimul a baba a rendesen a hasamba, nem nagyon van szüksége előrenyomakodnia a sok helyért :))

2010. máj. 22. 13:38
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
mármint nekem akkora mint másnak 24-25 hetesen :)
2010. máj. 22. 13:39
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sokan mondják,hogy milyen nagy a hasam,pedig még csak 26hetes vagyok.

[link]

2010. máj. 22. 13:52
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem 33 hetesen nincs ekkora pocim, mint neked. Bár viszonylag széles a csípőm és lent helyezkedik el a fiam.
2010. máj. 22. 18:18
 18/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a megnyugtató válaszokat!Azt hiszem tényleg nincs miért izgulnom.A rosszindulatú embereken pedig át fogok nézni!

Kellemes hétvégét kívánok mindenkinek!

2010. máj. 22. 19:02
 19/20 anonim ***** válasza:
Nekem az apósom mondta, hogy úgy várja mikor lesz már nagy pocakom, nagyon rosszul esett! Nem volt kicsi, csak testhezálló, rugalmas ruhákba jártam és így nem volt olyan hatalmas, mint amikor egy bő ruha még nagyobbítja. Egy ilyen bő ruhát felpróbáltam, de akkorának láttam magam benne, mint egy ház.
2010. máj. 22. 23:01
 20/20 anonim ***** válasza:

Nyugi, szerintem nem kicsi a pocakod, nekem szerintem kisebb volt ennyi idos terhesen. A vegere sem lett hatalmas, de a baba nem lett pici.

Rajtam azert nem tunt nagynak a pocak, mert magas vagyok es vekony, derek es hastajekon egy deka feleslegem sem volt, eleg sokat sportoltam is, igy gondolom a hasizmom is tartotta. Raadasul en elonyben reszesitettem a csinos, szuk szabasu ruhakat, igy nehany szogbol nem is neztem ki terhesnek.

39 hetes voltam, amikor a nagyobbik fiamat el kellett vinnunk az uj gyerekdokihoz, addig meg nem talalkozott velunk. Eloszor azon volt megdobbenve, hogy a 14 honapos fiam miert nez ki 2 evesnek es milyen nagy, utana arra vagott dobbent fejet, amikor mondtam, hogy keszuljon, mert par napon belul szulok es hamarosan jonnie kell hozzank. Ez februarban volt, azt mondta, hogy o spec joindulattal tavaszi szulesre tippelt. :-)

2010. máj. 23. 07:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!