Tényleg kicsi lenne a pocakom? Meg tippelnétek hányadik hétben járok? Hátha megnyugszom. És szerintetek fiút vagy lányt várok?
De hülyeség! Miért kellene nagynak lennie a pocaknak?! Az enyém hatalmas volt és most is az, ezért jól kinyúlik és kireped a bőröm és nehezen mozgok, hát baromi jó :D
Egyébként meg nem is kicsi a hasad!
Szia,
Én is 31. hétben járok szintén kisfiúval és nekem sokkal kisebb a hasam, mint másnak 24-25 hetesen, de mindig megnyihtat a doki hogy semmi baj, ez nem számít.
Nekem attól kisebb hogy a kisfiam nagyon bent és lent fekszik, és mivel a csípőcsontom elég széles, ezért belesimul a baba a rendesen a hasamba, nem nagyon van szüksége előrenyomakodnia a sok helyért :))
Nekem sokan mondják,hogy milyen nagy a hasam,pedig még csak 26hetes vagyok.
Köszönöm a megnyugtató válaszokat!Azt hiszem tényleg nincs miért izgulnom.A rosszindulatú embereken pedig át fogok nézni!
Kellemes hétvégét kívánok mindenkinek!
Nyugi, szerintem nem kicsi a pocakod, nekem szerintem kisebb volt ennyi idos terhesen. A vegere sem lett hatalmas, de a baba nem lett pici.
Rajtam azert nem tunt nagynak a pocak, mert magas vagyok es vekony, derek es hastajekon egy deka feleslegem sem volt, eleg sokat sportoltam is, igy gondolom a hasizmom is tartotta. Raadasul en elonyben reszesitettem a csinos, szuk szabasu ruhakat, igy nehany szogbol nem is neztem ki terhesnek.
39 hetes voltam, amikor a nagyobbik fiamat el kellett vinnunk az uj gyerekdokihoz, addig meg nem talalkozott velunk. Eloszor azon volt megdobbenve, hogy a 14 honapos fiam miert nez ki 2 evesnek es milyen nagy, utana arra vagott dobbent fejet, amikor mondtam, hogy keszuljon, mert par napon belul szulok es hamarosan jonnie kell hozzank. Ez februarban volt, azt mondta, hogy o spec joindulattal tavaszi szulesre tippelt. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!